Това не е единствения форум, в който измислихме тази интересна личност и се представихме за нея, но във всичките форуми, абсолютно всички реагираха по един и същ начин. (Но имаше един коментар в сподели.нет който изключително много ми хареса, защото беше единствената жена [и единствения човек там], който да не говори от устата на манията за величие).

Друго- Няма значение аз какво казвам и как го казвам ( и не би трябвало да има значение ), а реакцията на хората от показаното. Както вече доказахме, момчето предложи шанс че все пак по някаква невъзможна случайност той е по-различен от другите, че по случайност може да се окаже велик и перфектен и тн. и тн. (нищо че думата "перфектен" е твърде субективна), и никой не прие този шанс за възможен, точно защото това нараняваше тяхното его (което не би трябвало да хранят толкова много). Чисто и просто хората са неспособни да приемат, или въобще да посрещнат нещо, което е неизвестно за тях.

Към другите наблюдения.. все пак трябваше да бъде реалистично, но тъй като вече работя с този човек от много време, (тази черта си идва от мен :Р )искам да го защитя като кажа че той се възхищава на жените във всичките им аспекти, и никога не би посмял да им погледне като на предмети за собствено удоволствие. Точно и за това сложих линията "да си даде сърцето на някоя", тоест напълно да се отдаде тя да е в безопастност и щастлива.

Честита Баба Марта !