Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
Мисля обаче,че представи въображаемата перфектна личност по изключително нескопосан начин...Лирическият герой от темата беше описан като момче,твърде далеч от идеала и съвършенството.
И го казвам не,защото видиш ли,съществуването на такъв индивид ми подкопава Егото.Не...а просто,защото срещам всеки Божи ден десетки като него-боравят с почти същите думи,представата им за самите тях като различни/богозибрани/недооценени скъпоценности е почти същата,целите(да намерят Момичето,което никъде не съществува)-абсолютно същите и т.н.
Тоест прототипи на момъкът,който ти ми описваш се намират навсякъде-под път и над път.

Считай,че провеждането на експеримента ти не се състоя както трябва,следователно резултатите от него също далеч няма да са обективни.Допускам и,че изобщо цялата история с това "проучване" също е фалш...просто не ти хареса как реагирахме и реши да съчиниш цялата тая глупост.
И ето едно елементарно доказателство-не отговори на последният въпрос на valdesbg-каква е целта на цялото упражнение?
Изкара ни нарциси-ОК,сега какво следва? Публикуване на резултатите в "Държавен вестник"/Хай Клуб/Teenager Love? Лично удовлетворение за група пубери,че хората,населяващи света са маниаци на тема величие? М? Ще ми се да чуем...

P.S. Честита баба Марта..! =))
Сега ще видиш силата на универсалното оправдание. Да не усещаш интуитивно смисъла на интереса му ще те направи ограничена. Плюс маниачка за величие. Въобще как се търпиш?