Включвам се и аз в отбора на "Хората с мания за величие". Все пак трябва да се поддържаме
Елементарно и жалко е да се измъкваш с подобни извинения. А дори и наистина да правиш проучване.. как успя да заключиш от... 3-ма потребителя че ВСИЧКИ, НАВСЯКЪДЕ са погълнати от мания за величие? Още от тук почва да мирише.
Нека направим разбивка на твоите постове.
Ти казваш следното:
"каквото и да правиш, където и да отидеш, никаде не срещаш свястно момиче."
Това изглежда сякаш си обиколил седемте морета, 12-те осемхилядници, всичките планини в Тибет, Америка, и равнините в Австралия и НИКОЯ не е достатъчна за теб. при средно население на земята 7 милиарда, от които нека приемем че половината са жени, а от тях примерно 1/3 са в търсената от теб категория(която ти умишлено не уточняваш) по мои груби сметки излиза че 1.2 милиарда жени не са ти покрили очакванията. Което ми напомня на приказката за Царя Пуяк.
"намеря по-умничко и интелигентно моме (и красиво, но говорим за характер сега), на което да си предложа сърцето"
Ти ще си предлагаш сърцето? Ти ли си наградата, или смяташ че някой трябва да се бори за теб за да заслужи каквото имаш да му предложиш? Ми... сам се слагаш на пиедестала, обаче с нищо не подплатяваш думите си. Нормално е да те сметнат за поредния балон.
"Не е като да не излизам.. ходя на фитнес, излизам често с приятели, но, както казах, едно голямо и пълно нищо."
Ходиш на фитнес и излизаш с приятели. И това е всичко, което смяташ че е необходимо за да впечатлиш кое да е момиче?
"А и като се нуждая от момиче, на което да се радвам на топлата й, деликатна кожа, меките й сладки устни или ангелските очички..."
Ето тук отключваш вълната от хейтърски коментари. Имаш нужда от момиче. Момичето не е предмет, който можеш да получаваш, както и не е услуга или продукт, създаден за да задоволява твоите нужди.
"проблема не е в мен (характер, личност, визия, каквото и да е) нито къде ходя, нито как предлагам информацията"
Разбира се. Всички така казваме. На крива ракета.. нали знаеш. Почваш да се обожествяваш, едновременно с това изкарвайки се изкупителна жертва. Справка - Исус.
"Опитал съм всичко, да търся, да чакам, да ми пука, да не ми пука, нищо не става."
Значи си опитал абсолютно всички възможни дейности, на които човек е способен за да привлече същество от женски пол към себе си и не си успял? Веднага задавам контра въпрос - къде? Кое е полето на твоето действие? Къде си провеждаш експериментите? В гората е глупаво да строиш къща със слънчеви панели.. по проста логика. И още по глупаво да мрънкаш че не се произвежда електроенергия.
"От 5 години вече имах времето, развих се умствено, разих си различните умения, и сам си построих и усъвършенствах характера по мой вкус "
Значи излиза че си перфектния кандидат, обаче никоя не те иска? Само грозничките и неподходящите се въртят около теб. Ми.. да ти кажа в природата всяко нещо си има роля и място.. около цветята кръжат само пчели, докато само мухите кръжат около други субстанции.
"П.П НЕ забравяйте да се прекланяте пред великия Мъж/Господар psychopath, всезнайният "истински" мъж.
Към psycho: btw, и едно новородено кученце е 10 пъти по-мъж от жалка твар като теб "
Защо беше това преиграване? При цялото ми уважение(каквото не си заслужил и за секунда) във всичките ти постове ти демонстрираш мания за величие, демонстрираш арогантност и нарцисизъм. По горе дадох доводи за това. Дали наистина си такъв, или е само за целите на "експеримента" не ме засяга. Всички тези действия и нагласи обаче подклаждат у събеседника ти(с когото и да говориш) ответна реакция с подобна сила и насоченост - гняв, наглост, арогантност и превъзходство. Психология му се казва. И в случая получаваш точно тия резултати, които искаш, но умишлено пропускаш да кажеш че ТИ си подредил обстановката за да излязат исканите от теб резултати. Това по мои скромни сметки се числи към манипулиране, а не към проучване.
А от своя страна манипулирането е с цел лична изгода. В случая можеш да споделиш какво всъщност целиш.
Последно редактирано от valdesbg : 03-01-2012 на 11:00
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House