.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Това не е единствения форум, в който измислихме тази интересна личност и се представихме за нея, но във всичките форуми, абсолютно всички реагираха по един и същ начин. (Но имаше един коментар в сподели.нет който изключително много ми хареса, защото беше единствената жена [и единствения човек там], който да не говори от устата на манията за величие).

Друго- Няма значение аз какво казвам и как го казвам ( и не би трябвало да има значение ), а реакцията на хората от показаното. Както вече доказахме, момчето предложи шанс че все пак по някаква невъзможна случайност той е по-различен от другите, че по случайност може да се окаже велик и перфектен и тн. и тн. (нищо че думата "перфектен" е твърде субективна), и никой не прие този шанс за възможен, точно защото това нараняваше тяхното его (което не би трябвало да хранят толкова много). Чисто и просто хората са неспособни да приемат, или въобще да посрещнат нещо, което е неизвестно за тях.

Към другите наблюдения.. все пак трябваше да бъде реалистично, но тъй като вече работя с този човек от много време, (тази черта си идва от мен :Р )искам да го защитя като кажа че той се възхищава на жените във всичките им аспекти, и никога не би посмял да им погледне като на предмети за собствено удоволствие. Точно и за това сложих линията "да си даде сърцето на някоя", тоест напълно да се отдаде тя да е в безопастност и щастлива.

Честита Баба Марта !

Супер фен Аватара на Glamour92
    Мисля обаче,че представи въображаемата перфектна личност по изключително нескопосан начин...Лирическият герой от темата беше описан като момче,твърде далеч от идеала и съвършенството.
    И го казвам не,защото видиш ли,съществуването на такъв индивид ми подкопава Егото.Не...а просто,защото срещам всеки Божи ден десетки като него-боравят с почти същите думи,представата им за самите тях като различни/богозибрани/недооценени скъпоценности е почти същата,целите(да намерят Момичето,което никъде не съществува)-абсолютно същите и т.н.
    Тоест прототипи на момъкът,който ти ми описваш се намират навсякъде-под път и над път.

Считай,че провеждането на експеримента ти не се състоя както трябва,следователно резултатите от него също далеч няма да са обективни.Допускам и,че изобщо цялата история с това "проучване" също е фалш...просто не ти хареса как реагирахме и реши да съчиниш цялата тая глупост.
    И ето едно елементарно доказателство-не отговори на последният въпрос на valdesbg-каква е целта на цялото упражнение?
    Изкара ни нарциси-ОК,сега какво следва? Публикуване на резултатите в "Държавен вестник"/Хай Клуб/Teenager Love? Лично удовлетворение за група пубери,че хората,населяващи света са маниаци на тема величие? М? Ще ми се да чуем...

P.S. Честита баба Марта..! =))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Мисля обаче,че представи въображаемата перфектна личност по изключително нескопосан начин...Лирическият герой от темата беше описан като момче,твърде далеч от идеала и съвършенството.
    И го казвам не,защото видиш ли,съществуването на такъв индивид ми подкопава Егото.Не...а просто,защото срещам всеки Божи ден десетки като него-боравят с почти същите думи,представата им за самите тях като различни/богозибрани/недооценени скъпоценности е почти същата,целите(да намерят Момичето,което никъде не съществува)-абсолютно същите и т.н.
    Тоест прототипи на момъкът,който ти ми описваш се намират навсякъде-под път и над път.

Считай,че провеждането на експеримента ти не се състоя както трябва,следователно резултатите от него също далеч няма да са обективни.Допускам и,че изобщо цялата история с това "проучване" също е фалш...просто не ти хареса как реагирахме и реши да съчиниш цялата тая глупост.
    И ето едно елементарно доказателство-не отговори на последният въпрос на valdesbg-каква е целта на цялото упражнение?
    Изкара ни нарциси-ОК,сега какво следва? Публикуване на резултатите в "Държавен вестник"/Хай Клуб/Teenager Love? Лично удовлетворение за група пубери,че хората,населяващи света са маниаци на тема величие? М? Ще ми се да чуем...

P.S. Честита баба Марта..! =))
    Сега ще видиш силата на универсалното оправдание. Да не усещаш интуитивно смисъла на интереса му ще те направи ограничена. Плюс маниачка за величие. Въобще как се търпиш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сега ще видиш силата на универсалното оправдание. Да не усещаш интуитивно смисъла на интереса му ще те направи ограничена. Плюс маниачка за величие. Въобще как се търпиш?
    Ми да,де-търпя се,щото съм нарцис-това дето според автора са недостатъци за мене са си достойнства.
    А пък съм ограничена да не разбирам какво цели и търси,именно защото манията ми за величие е в напреднал стадий и интуицията ми е пригодена да схваща смисъла,когато за мен е реално съществуващ...в авторовата ситуация такова нещо като гледам няма(или аз не го виждам...извън полезрението ми е,тъй като не засяга особата ми пряко)

Бтв,прав си...автора голям хитрец се извъди Той се държа по невъзможен начин,накрая ние обрахме пешкира...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Гусин генерал, разрешете да доложа.

Пропадаш по всички параграфи и отново ще ти обясня защо.

Първо, основно, главно и най-важно - при проучванията(каквото твърдиш че правиш) и малко по глобално при общуването изобщо с хора НАЙ-ВАЖНОТО (подчертано с две дебели черти) нещо е КАК поднасяш дадена информация. Не зная кой ти е казал нещо друго. Щото съм се пулил с очи като палачинки на един разбирач, дето ми обясняваше за производство на закачалки(което реално погледнато е мееееега просто - шприцоваш разтопена пластмаса в калъп и чакаш да изстине) с какви ли не сложни термини и ме накара да се замисля аз на коя планета се намирам. И коренно различен случай за устройството и функциите на двигателите в състезателните спортни автомобили. Където нещата са чувствително по сложни. Там не само че успях да разбера всичко, ами даже и задавах въпроси. Пак по същата точка - ако наистина смяташ че няма никакво значение какво казваш и как го казваш, а вярваш че само значението на думите има сила. то опитай се следващия път с абсолютно равен глас и безизразно лице да говориш с хората. И искам да видим колко под 5 % ще ти е успеваемостта.

Тълкуваш нещата доста едностранно и угодно за теб. Перфектни хора няма. Велики хора също няма. Има хора постигнали много в дадена област. И отново с две дебели черти ще подчертая следното НЯМА никакъв шанс някой на високо или поне над средното интелектуално ниво да тръгне да се перчи с възможностите си и да се удря в гърдите за това колко е велик, перфектен и т.н. ВИНАГИ подобно поведение лъха на несигурност. За този, който знае че на кукичката има не само червейче, разбира се. Нали се сещаш за малката шарена жабка в тропичните гори никой не я закача, макар че е ясно забележима навсякъде? Щото е отровна. И ти си ясно забележим в случая.. обаче се оказва че хич не си отровен. И си плащаш за това.

Тълкуваш грешно нашето желание за отговор. Както вече казах - ти провокираш у събеседника ти манията за величие. Ако беше наистина човек, занимаващ се с проучвания щеше да зададеш неутрален въпрос с отворен отговор или с няколко възможни. Отговаряме ти така защото ти ни налагаш твоята очевидна повърхностност. А се сещаш че не всички пасем трева и някои от нас знаем че не всичко, което хвърчи се яде. Ако искаш адекватни отговори задай неутрален въпрос.

Трето - ако наистина смяташ че действията ти са адекватни и верни НЯМА по НИКАКЪВ начин да нападаш тестовите субекти. Особено на лична основа. И още повече да им насочваш поведението и отговорите в определена насока. Ако смяташ че това е експеримент и наистина се интересуваш от резултатите - не би компроментирал по никакъв начин хода на експеримента.

Ясно си личи че нямаш и идея как се провеждат проучвания. Не ми пречи че си поредния, който предявява претенции към трона. Пречи ми това, че ми даваш наклон на хуя, с цел да ме изкараш уязвим. Иди попрочети още книжки за манипулиране на масите и ела пробвай пак.

Като цяло заключвам че или си изключително некадърен индивид, който не знае как се правят проучвания и се води дискусия, или си поредния трол(тъп и упорит, държа да отбележа), или нарцистично-комплексираната ти личност изкривява светлината и пространството около теб по неразбираем за простосмъртните начин.

Иначе си удивително прав - хората не приемат това, което не разбират. И излиза че всички включително и ти сме маймуни с пръчки, щото явно приказваме на различни езици. Ако имаш желание за нещо конструктивно като дискусия или социален експеримент - вярвай ми тук е чудесна среда за това. Доста хора ще ти сътрудничат. При едно малко условие - да поднесеш информацията по адекватен за целите ти начин. Иначе всеки крал убива вестоносеца.

едит: Тъй като очевидно не си чувал приказката за пуяка.. представям я на милите ми форумци, щото ти явно че си над тея неща.

Приказка за пуяка

Веднъж пуякът станал цар.
    Разположи се той в своя дворец, яде, пие радва се на честта си и на царската си челяд Всичко си имаше той – министри, придворни слуги, слугини. Само едно му липсваше нямаше си придворен певец, който да го весели и да му пее в честити царски дни и на големи празници.
    Тогава пуякът издаде заповед да се съберат в двореца му всички хвъркати певци, та да бере измежду тях придворен певец.
    Чули – нечули царската воля, ето че заприиждаха в двореца от всички страни прочути неизвестни певци, малки и големи. Жълтунката, чучулигата, пъстрата кадънка, гълъбът гургулицата, кукувицата, сойката, свраката гарванът, петелът, гъската, врабчето, скромното славейче и безброй още певци и певици изпълниха царския дворец.
    Разположи се негово величество пуякът на своя трон, а до него богопомазаната му царица, пуйката, и певците един по един почнаха да показват своето изкуство.
    Най-напред запя врабчето, по него се заредиха всички и най-после славейчето. Пуякът ги изслуша с дълбоко царско внимание, но нищо не разбра. Неговият вкус беше си останал просташки, какъвто си бе, и царското достойнство не бе притурило нищо на ума му.
    Като ги изслуша всичките, пуякът се замисли и каза важно:
    – Виждам, че всички сте добри певци и големи майстори, но от вашите песни малко разбрах. Само петелът, когото познавам от малък, моето ухо добре схвана, разбра и хареса – него избирам за придворен певец.
    Птичките се разотидоха – всяка там, откъдето бе дошла.
    А петелът остана да пее на пуяка в неговите царски тържествени дни.
    Последно редактирано от valdesbg : 03-01-2012 на 21:23

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си