.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Мисля обаче,че представи въображаемата перфектна личност по изключително нескопосан начин...Лирическият герой от темата беше описан като момче,твърде далеч от идеала и съвършенството.
    И го казвам не,защото видиш ли,съществуването на такъв индивид ми подкопава Егото.Не...а просто,защото срещам всеки Божи ден десетки като него-боравят с почти същите думи,представата им за самите тях като различни/богозибрани/недооценени скъпоценности е почти същата,целите(да намерят Момичето,което никъде не съществува)-абсолютно същите и т.н.
    Тоест прототипи на момъкът,който ти ми описваш се намират навсякъде-под път и над път.

Считай,че провеждането на експеримента ти не се състоя както трябва,следователно резултатите от него също далеч няма да са обективни.Допускам и,че изобщо цялата история с това "проучване" също е фалш...просто не ти хареса как реагирахме и реши да съчиниш цялата тая глупост.
    И ето едно елементарно доказателство-не отговори на последният въпрос на valdesbg-каква е целта на цялото упражнение?
    Изкара ни нарциси-ОК,сега какво следва? Публикуване на резултатите в "Държавен вестник"/Хай Клуб/Teenager Love? Лично удовлетворение за група пубери,че хората,населяващи света са маниаци на тема величие? М? Ще ми се да чуем...

P.S. Честита баба Марта..! =))
    Сега ще видиш силата на универсалното оправдание. Да не усещаш интуитивно смисъла на интереса му ще те направи ограничена. Плюс маниачка за величие. Въобще как се търпиш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сега ще видиш силата на универсалното оправдание. Да не усещаш интуитивно смисъла на интереса му ще те направи ограничена. Плюс маниачка за величие. Въобще как се търпиш?
    Ми да,де-търпя се,щото съм нарцис-това дето според автора са недостатъци за мене са си достойнства.
    А пък съм ограничена да не разбирам какво цели и търси,именно защото манията ми за величие е в напреднал стадий и интуицията ми е пригодена да схваща смисъла,когато за мен е реално съществуващ...в авторовата ситуация такова нещо като гледам няма(или аз не го виждам...извън полезрението ми е,тъй като не засяга особата ми пряко)

Бтв,прав си...автора голям хитрец се извъди Той се държа по невъзможен начин,накрая ние обрахме пешкира...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn