.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Banned Супер фен
    Абе, Death, не, че нещо, но нали спомняш предният ми коментар? Където написах, че сама съм се сетила от къде ми е познат никът ти?
    Ами, малко излъгах... Проверих в гугъл първо.
    И в гугъл ми излезнаха няколко профила с твоят ник в няколко сайта, на една и съща личност...И на всичките пишеше набор 93. Така че това с колегите ми звучи много странно.
    Естествено може и да греша.
    Но в сподели.нет пък ми изглеждаше много искрен и смислен, не съм виждала подобен тип теми/мнения.
    Пф, оставам си фенка (хе-хе), но все пак на мен не ми се връзват нещата.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 03-01-2012 на 20:16

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Абе, Death, не, че нещо, но нали спомняш предният ми коментар? Където написах, че сама съм се сетила от къде ми е познат никът ти?
    Ами, малко излъгах... Проверих в гугъл първо.
    И в гугъл ми излезнаха няколко профила с твоят ник в няколко сайта, на една и съща личност...И на всичките пишеше набор 93. Така че това с колегите ми звучи много странно.
    Естествено може и да греша.
    Но в сподели.нет пък ми изглеждаше много искрен и смислен, не съм виждала подобен тип теми/мнения.
    Пф, оставам си фенка (хе-хе), но все пак на мен не ми се връзват нещата.
    И още нещо за което чак сега загрях...
    "А и като се нуждая от момиче, на което да се радвам на топлата й, деликатна кожа, меките й сладки устни или ангелските очички..."
    Това си го писал и в сподели.нет на тема от типа "Какво търсите в едно момиче?"
    И изглеждаше доста сериозен всъщност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си