.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да напълнея ?

Здравейте аз съм 17г, висок 177 и тежа около 60кг :Х Много искам да напълнея защото съм много хилав. Започвам да тренирам (всеки ден) на лостовете за да се пооформя, проблема е че съм един вид злояд :Д, много храни (по скоро манджи) не ги ям щото са ми гадни, пък и поначало си ям малко(не достатъчно).Ама вече се реших да си направя нещо като график и да се храня обилно и по-често. Ако можете да ми препоръчате кои храни да приемам (с които по-бързо ще какча маса) а и всякакви съвети ще са ми от полза )

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Един приятел си носеше в раница около 10 сандвича със домати и извара май бяха, ядеше един през 45мин и каза, че били за трупане на маса. Незнам до колко е вярно

Мега фен Аватара на Chacho
    Пробвай с ВВД режим. Можеш да се поразровиш в bb-team.org , и го комбинирай с тренировки, за да качваш повече мускулна маса, отколкото мазнини.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Яж често по малко, не преяждай наведнъж... ако можеш да ядеш по 7 пъти на ден.. прави го.. завършвай яденето леко гладен, така след 2 часа ще можеш пак да ядеш и ще можеш по-лесно да усвояваш храната... за сутринта яйцата са доста добра закуска, през деня приемай много въглехидрати като приемът трябва да е най-голям сутрин и да намалява с настъпването на вечерта (тъпчи яко хляб.. много се качва), вечер преди лягане яж извара (200г примерно), ако не можеш да я ядеш, разреждай я с вода и я разбивай, така със сигурност ще можеш да я приемеш, в изварата има бавноусвояем протеин, който ще държи тялото ти сито докато спиш... Не се преуморявай с тренировките, ако се преуморяваш, ще губиш кила вместо да качваш, сънят също е много важен, поне по 8 часа на денонощие...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Трябва ти ВВД режим, както каза някой по-горе. Потърси Високо Въглехидратна Диета в гуглето.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Един приятел си носеше в раница около 10 сандвича със домати и извара май бяха, ядеше един през 45мин и каза, че били за трупане на маса. Незнам до колко е вярно
    На този здравата ще му се разшири стомаха от това,особено ако яде насила. ;Д Не е добре така.

Какво толкова искате да трупате маса не разбирам? Яжте си колкото искате,до толкова,колкото се чувствате добре,хапвайте здравословна храна и тренирайте.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си