- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто секс..
Виждам се с едно момче от близо 3 месеца,но само за секс или поне такава е уговорката за сега.Но аз усещам,че започвам да го харесвам повече от колкото трябва.Знам,че не трябва да е така,но просто ми е добре с него.Опитах се да му намекна за нещо по-сериозно,но все пак в крайна сметка прекратихме разговора като той каза,че и той го е обмислял,но не иска да се влюбва.Ще помоля,ако някой е бил в подобно положение да ми даде съвет..)
"Той не искал да се влюбва"....че кой избира кога, как и дали това да стане?
Моят съвет, продължете си взаимоотношенията така както са били до момента.
В икономиката има едно правило - не "поправяй" нищо докато то, все още работи.
Щом и на двамата ви е добре, защо да си отежнявате живота с титли като "гадже" и "връзка"
сърдечно,
иван
Сексът сближава, тва се знае отдавна. И аз мисля, че най-правилно и безболезнено е да си поддържате отношенията в този вид, пък ако има нещо да се случва, ще стане от само себе си. Няма нужда да насилваш нещата, а явно и момчето не е готово за по-сериозна крачка.
Welcome to the Jungle...
Появят ли се чувства има два пътя: Прекратявате отношенията си, за да не се задълбочат чувствата. Илиии те прерастват във връзка,което е нещо съвсем нормално. Има и вариант да си продължите отношенията ,както са били досега,но по някое врме единия от двамата ще започне да изпитва по-силни чувства и работата става кашава!
maDamn
Насила хубост не става. Сега, ако не иска връзка.. няма как да го накараш. А и за какво да си разваляте отношенията такива, каквито са сега. Радвайте се на това, което имате и не бързайте да се хвърляте на дълбокото.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5