.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City

Какво мислят вашите за татуировките ?

Та, какво им е мнението ? Решила съм, че първата ми татуировка ще бъде посветена на родителите ми. В знак на благодарност за всичко, което са направили за мен. Казах на майка ми за намеренията си, но тя ми каза, че на видно място в никакъв случай няма да разреши ..... Тя нима очаква да си татуирам дупето в знак на благодарност ?!? О_о
    Как е при вашите? Какво мислят по въпроса ?
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Изобщо не съм говорила с тях на такава тема, честно казано. Не мисля, че ще е против, стига да не е някаква огромна, не стояща хубаво, някакви кръстове и тем подобни (и мен не ме кефят). Не знам, сигурно ще ми разрешат. Аз бих си направила йероглифи някакви с определена символика. Иначе смятам, че идеята ти е добра.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    против са
    никога не бих си направила нещо в тяхна ''чест''
    искам да си направя татуировка, но тъй като не мога да реша каква ще изчакам малко : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Все още не са ме изгонили, но имат възражения след всяка моя "проява".
    Правя си ги със собствени пари, което е по-добрия вариант.
    Respect my authoritah

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    И на мене не ми допадат огрмните татуировки. Нещо съвсем семпличко на ръката.
    You're so hypnotising
    your touch magnetizing

Момиче съм.

Май не са много навити,но след време много искам да си направя...ще се водят преговори

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    След време искам да си направя някаква малка татуировка, но баща ми е твърдо против... А майка ми ми разрешава. Тя е пич...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Нашите са пълни консерви. Добре, че беше брат ми да ги поразчупи малко. Иначе и аз мисля да си правя татуировка, не съм го коментирала с родителите аз съм на мнение, че си е мое тялото и ще си прая к'вот си искам.

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    При мен пък баща ми е навит, а майка ми против. Но с малко врънкане и преговори накрая ще кажат да правя каквото искам.
    You're so hypnotising
    your touch magnetizing

Момиче съм.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първата беше с позволение на майка ми, пък аз бях с нейният най-добър приятел, тогава живеех у тях... и тя общо взето нямаше против. След това си направих четири наведнъж, бях с приятеля ми, мама като ме видя, не можа да отдели очи и ме огледждаше само... Преди бала си направих още четири, тогава ме гледаше малко странно и подметна нещо от рода на, че не иска да приличам на вестник... и аз се засмях и попитах да спирам с надписите и да почвам с акртинките ли и общо взето си го приема добре... знае че не може да ми каже нищо, но не и не изразява противно мнение

misheli7a адмирации за това ,че искаш да си направиш татус в тяхна чест това ми допада не е като да си направиш "Only God Can Judge Me".Иначе искам да си направя портрети на цялата рода

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Имам първите букви на гръцки от имената им на врата ми.Доста се зарадваха като ги видяха,въпреки,че не очакваха да ми е точно такава татуировката....
    I was born to be somebody!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Никви проблеми, даже 50% от тях се кефят на татуси..

Мега фен Аватара на xoxi
    Нямат нищо против.
    И спря да се върти за миг земята..

Нямат нищо против малките на китката или на врата

аз си направих татуировката без да ги питам въбще ... имах 18 вече, ии като разбраха доста се ядосаха аз затова и не им казах преди да си я направя.. щяха да полудеят
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не съм говорил с нея (живея с майка ми), но едва ли ще има нещо много против някаква малка татуировка. А и аз нямам мерак да си правя.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Против са естствено.. все пак са от хората по времето на Тодор Живков . Те не харесват това че тялото е изрисувано , а не че татуировкитеса грозни.Аз не съм замислила да си правя и не съм им казвала , но ако ги питам ще ми кажат че мога да си направя като стана на 20 и няколко но да е някаква малка
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    Против са естствено.. все пак са от хората по времето на Тодор Живков . Те не харесват това че тялото е изрисувано , а не че татуировкитеса грозни.Аз не съм замислила да си правя и не съм им казвала , но ако ги питам ще ми кажат че мога да си направя като стана на 20 и няколко но да е някаква малка
    Това беше една от доста грандиозните тъпотии, които съм прочел в тоя форум в последно време...
    Я преди да напиша следващото нещо...кажи какво имаше предвид с подчертаното? : ))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Това беше една от доста грандиозните тъпотии, които съм прочел в тоя форум в последно време...
    Я преди да напиша следващото нещо...кажи какво имаше предвид с подчертаното? : ))
    +1 Подкрепям с две ръце. Какво означава това "все пак са от времето на Тодор Живков"? Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш. Ебати.

Наще са ОК с всичко, което реша да правя. В момента съм се зарибила по растите и пиерсингите, за tattoo още не съм мислилa.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Първата ми татуировка искам да бъде името на майка ми. С това ще искам да покажа, че съм и безкрайно благодарна за това, че ме е търпяла, когато съм била мръсна гад и не се е отказала от мен. Когато и съобщих новината тя се съгласи, но няма да е в близкото бъдеще, защото все още не съм решила точно по какъв начин ще бъде изписано и къде. Все пак за никъде не бързам, а и не искам след време да се окаже, че не ми харесва мястото или начина и да съжалявам цял живот.

Нашите са 50/50 ,майка ми категорично не ,баща ми за. Аз съм решила да почакам ,за да бъда сигурна ,защото веднъж направиш ли татуировка ,връщане назад няма. А си е кофти да съжаляваш цял живот. Така че ,първо се убеди ,че наистина го искаш и къде я искаш. ;]
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от blackcat82 Виж мнението
    Нашите са 50/50 ,майка ми категорично не ,баща ми за. Аз съм решила да почакам ,за да бъда сигурна ,защото веднъж направиш ли татуировка ,връщане назад няма. А си е кофти да съжаляваш цял живот. Така че ,първо се убеди ,че наистина го искаш и къде я искаш. ;]
    Татуировките могат да се махат оперативно, но остава гаден белег.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не съм говорила по тази тема с тях и мисля, че няма да ми разрешат. Никога няма да си направя татуировка. За мен това е ужасно грозно. Сега ще ме нападнете .. но всеки си има мнение

Голям фен Аватара на stambelan
    Направих си първата в 7-8 клас, без да ги питам, само им бях споменавал, че го мисля. Реакцията им беше: само това ти липсваше. От тогава насам съм си направил още 7 татуса, а реакциите им спряха още след първия.Дори майка ми се зариби и вече и тя има три.
    Последно редактирано от stambelan : 02-28-2012 на 10:34
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си