.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

На 3тия ден ми се получи осъзнаването на това, че сънувам. За съжаление точно, когато го осъзнах се събудих.
    Станах и веднага си записах всичко.. Оказа се, че доста знаци е имало по време на съня, но аз осъзнах чак на 7-8мия знак.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Сподели как го правиш и пробвала ли си OBE?
    Ами то не е нещо, което особено много ми се получава, най-вече защото напоследък се занимавам с много неща, а си мисля, че трябва да си напълно спокоен, за да стане. Едва ли аз съм човекът с най-адекватен отговор, но мисля че основното е да правиш reality checks.
    Специално в съня, който описах в предишното си мнение, стана така: седях си, мислейки си, че съм в реалността и изведнъж осъзнах, че около мен е тъмно, реших да светна лампата, но натиснах ключа няколко пъти и нищо не се промени - изведнъж се сетих как преди няколко часа четох в интернет, че това е един от знаците, че сънуваш и просто момента на осъзнаването беше нещо наистина много странно. Никога не ми се е случвало такова нещо. Та знаех, че съм в съня и просто си седях в коридора ( в съня) и се чудех на всичко около мен. Опитвах се да не мисля за разни други неща, за да не се визуализират и после реших, че ще е най-добре да се събудя и в първия момент не можех и леко се стреснах. Но после пак се сетих какво бях чела за събуждането и стана. Та като се събудих бяха минали минути при положение че сънят ми беше мнооого по-дълъг, което веднага ми напомни на Генезис
    Честно казано тези дни не ми се занимава много да правя тези проверки за реалността и не ми се получават и съзнателните сънища, което също ме кара да мисля, че това най-много помага.

Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    На 3тия ден ми се получи осъзнаването на това, че сънувам. За съжаление точно, когато го осъзнах се събудих.
    Станах и веднага си записах всичко.. Оказа се, че доста знаци е имало по време на съня, но аз осъзнах чак на 7-8мия знак.
    И аз незнайно защо в началото игнорирах очевидни знаци, че нещо не е както трябва и също като станах записах всичко, в случай, че после забравя. Разликата е, че аз успях да задържа съня и след като осъзнах, че сънувам, но пък леко се уплаших и учудих колко е нереално всичко и реших, че ще е най-добре да се събудя, което всъщност не беше много рационално решение, но просто бях изумена от съня си и съзнателно реших, че така е най-добре.
    Другия път със сигурност ще остана повече.

Това, което описа -meGusta-, и при мен е така по принцип с обикновените сънища - уж си мисля после, че съм знаела през цялото време, че е сън, но нито съм го контролирала, нито съм го осъзнавала до степента на истинския съзнателен сън. Отново го обясних по тъп начин, просто не е лесно да се опише.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си