.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Мнение: репутация и други такива

Здравейте! Доста съм объркана в момента и искам мнение, за да реша дали да правя нещо изобщо. Харесах си едно момче (за протокола: много трудно и рядко си харесвам), но не се познаваме, не сме говорили, т.е. харесва ми засега само на външен вид Добавих го във facebook, прие ме. Дотук добре, но разбрах, че учи в селскостопанска гимназия, която за моя град е едно от най, да не е и най-долнопробното даскало. И сега се чудя - дали да започвам нещо, или да не се занимавам. Според вас
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе попишете си по чатовете па после мисли кво ще правиш

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абе попишете си по чатовете па после мисли кво ще правиш
    Под да започвам нещо имам предвид и това - чат и т.н., изобщо някакъв контакт
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И какво значение има къде учи? Не си прави изводите от подобни повърхностни неща. Опознай човека първо и тогава си направи извод дали си заслужава да имате нещо повече.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    'Що е най-долнопробното? Много сте тесногърди.

ти първо си попиши с него наистина, а тогава си прави изводи.
    а иначе към другите - айде стига сте се правили.. какво значение имало.. има, разбира се. има, когато от емпиричен опит и набиващи се в очите наблюдения виждаш, че в техникумите и по-западналите училища голяма част от хората са неамбицирани младежи/девойки, които просто не са ги приели никъде другаде. виждаш, че контингентът ученици се държат като говеда и са с разпуснати стандарти, понеже не ги държат изкъсо; или че нямат никаква мотивация да се изучат по специалността си, камо ли нещо друго.
    нормално е човек да се притеснява да не попадне на точно такъв индивид, понеже видимо такива преобладават. не че няма и хора, които са възпитани, или пък си учат, щото все пак неслучайно са влезли в подобна гимназия (или пък просто са си съвестни.)

но да, дай му шанс пък.. виж го какъв е. може пък да е възпитано, добро момче, и да намериш нещо в него. оценките и тн не винаги са водещи, въпреки че си имат тежест, това се разбира; но се срещат много приятни хора и от недотам хубави училища. голямата ми лУбов е бил в много пропаднало МГ (по негови думи) и не е имал невероятни оценки по важни за мен предмети, ама затова пък емоционално интелигентен, страшно добър и невероятен човек;
    има всякакви хора. но също така и е нормално ти да се притесняваш да не попаднеш на безотговорен човек, с който идеалите ви за живота и всичко останало не съвпадат.
    Последно редактирано от jghgh : 03-01-2012 на 14:33
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Въпросът не е "дали да си губя времето", а "дали няма да ми създаде проблеми контактът с него", нали се сещате? Хубаво е да филтрираш от предпазливост по малко.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    'Що е най-долнопробното? Много сте тесногърди.
    Просто такава му е славата, 90% от хората там не са стока поне по моите разбирания, ти както искаш, приемай нещата

Супер фен Аватара на Glamour92
    Нищо не пречи да провериш,както предложиха и останалите.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много криви разбирания имаш. Наиш кво, по-добре въобще не се занимавай. Хвани си някой, който ще учи медицина или право.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Ти се радвай, че изобщо учи някъде..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    Ти се радвай, че изобщо учи някъде..
    Още не съм ти простил за дето ма заряза и ми избегА с имането.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Много криви разбирания имаш. Наиш кво, по-добре въобще не се занимавай. Хвани си някой, който ще учи медицина или право.
    Ми ок, криви да са. Ако е лошо да си търся някой възпитан и свестен с що-годе някакви амбиции... Не казвам, че всички там са зле, и не че в "елитните" няма същите лекета, просто нивото е различно

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    значи не гледай къде учи защото понякога има доста свестни ученици които направо да им се чудиш как са попаднали в дори "най-долнопробното училище" защото всичко зависи от човека....опознай го първо па после си прави изводите

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Още не съм ти простил за дето ма заряза и ми избегА с имането.
    Ти ли, бе? Ти ли ще ми прощаваш??? Заряза ме заради някаква шафрантия, разби ми крехкото сърце, а само за имане мисли...
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Значи ако имаш шанс да си с някой няма да си,само защото училището му е "долнопробно".Еб*си шаврантията!

Banned Супер фен
    Толкова си повърхностна...И мислиш толкова инфантилно.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ноуп. Нека има поне Бентли и 200 лева джобни дневно и да учи в AUBG. (сарказъм)

Инак туй че си харесваш някого трудно и рядко е просто поредното извинение пред самата теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Много се правите нещо... Естествено, че има значение къде учи. Не може аз да съм си скъсала гъза от учене в седми клас и да съм влязла в най-доброто училище в моя град, което съответства на желанията и амбициите ми, и да ходя с някого от дървообработващото място, наречено училище. Наречете ме сноб, все ми тая, но такъв човек ще е под нивото ми. Средата влияе много и тук-таме се среща някой свестен.

Познавам хора, завършили не особено престижни гимназии, които чистосърдечно си признават, че са се държали олигофренски тогава... Е, ако не ми го бяха казали, нямаше да го знам. Свестни хора. Но са станали такива след въпросното училище.

Авторке, излез с момчето, виж що за човек е и тогава решавай.

Аз пак ще си кажа. Има шанс да е свестен, но може да се окаже навлек и после ще съжалява, че е проверила. Няма да може да се отърси 1 година от него.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много се правите нещо... Естествено, че има значение къде учи. Не може аз да съм си скъсала гъза от учене в седми клас и да съм влязла в най-доброто училище в моя град, което съответства на желанията и амбициите ми, и да ходя с някого от дървообработващото място, наречено училище. Наречете ме сноб, все ми тая, но такъв човек ще е под нивото ми. Средата влияе много и тук-таме се среща някой свестен.

Познавам хора, завършили не особено престижни гимназии, които чистосърдечно си признават, че са се държали олигофренски тогава... Е, ако не ми го бяха казали, нямаше да го знам. Свестни хора. Но са станали такива след въпросното училище.

Авторке, излез с момчето, виж що за човек е и тогава решавай.
    Благодаря ти, поне някои разбират какво имам предвид. Не става въпрос за бентли и пари омг, на 17 съм... Казвам, че просто нивото е различно. Не че се имам за нещо кой знае какво. На няколко пъти казах, че има изключения. Въпросът ми беше според вас дали да рискувам, явно не сме се разбрали нещо.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ноуп. Нека има поне Бентли и 200 лева джобни дневно и да учи в AUBG. (сарказъм)

Инак туй че си харесваш някого трудно и рядко е просто поредното извинение пред самата теб.
    Това за извинението не го схванах нещо
    И кво Бентли, кви пари. Нито го познавам момчето, нито му знам парите. И да има пари, не ме интересува особено, аз гледам човека. Ако е някой пълен галош и ме третира като боклук, и милиони да има, ми е все тая
    Последно редактирано от peace94 : 03-02-2012 на 14:32

Че не е вярно, но така си обясняваш нещата.

Ще трябва да те разочаровам, но наистина рядко си харесвам момче поне в моя град (понеже не е голям и няма особен избор)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си