Здравейте и добър вечер/добро утро .. Каквото и да е .. Може ли да ми кажете как да оправя проблемите си с едно момиче и какво да правя с другото. Значи ето я Iва ситуацият.
С едното момиче си говорехме поне 1-2 месеца без да спираме, докато тя си имаше гадже .. Понеже ме беше срам от нея в дскл дори "Здравей" неможех да кажа .. Момичето ми се разсърди и ми е чудно как мога да я накарам да ми прости за тази ТЪПА грешка ;дд .. Аз немога да се извинявам. Нямам този навик и дори ме е срам да кажа "Извинявай", когато трябва .. Въпросът ми е дали можете да ми кажете какво да правя с нея ?? Да се извиня ли или да не се извинявам, за да продължа напред и изобщо да не ми пука ..
Сега ще ви дам IIта ситуация, която се отнася пък за друго момиче..
С това момиче си говорим почти всеки ден ... Всеки опит да я свалям се проваляше, но незнам защо.. Подходът ми беше добър всичко .. Винаги щом я попитам дали иска след като дойде тук в Плевен да излезнем навън, тя сменя темата или казва, че си имала работа и т.н. Момичето също си има приятел .. Както в горният случай .. Искам да ви попитам, дали може да ми дадете няколко съвета за това как мога да я накарам да излезе с мен, и ако се получи да го правим всеки ден, през ден, два и т.н.
Може ли да ми кажете и как да си намеря една свестна приятелка, която да не е род "Кифла" или "Лигла" ?
Мерси предварително
Последно редактирано от Boriisow : 02-04-2012 на 00:04