- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Регистрираите се тука
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
RedJeans,много мерси че пое инициативата...Иначе вие ще ходите ли на уроци през 7ми клас...щото аз хем искам да имам хубави оценки,хем ме мързии![]()
Няма проблем =) Все пак беше моя идеята,а нали "Който предложи-той заложи".
Аз смятам да ходя на уроци в края на годината,но ако посредата ми е трудно ще ходя и тогава.Няма смисъл да давам 12 лв на някоя баба,за да ми казва наученото след като г-жата ми го е предала,а аз съм го разбрала
galet0 от кой град си?Аз се притеснявам,че накрая ще се проваля(както винаги).В 6 клас цяла година имах само 6 и тук-таме някоя 5,но накрая имах само 5тици и 6ците ме спасиха.Винаги се провалям когато трябва да не се провалям и затова съм адски притеснена.
![]()
От Варна =).Първоначално написано от galet0
Ами обмисляте ли къде ще ходите след 7 клас?Аз се колябая м/у 1 езикова и 3 природо-математическа,но мисля,че съм за 1ЕГ =)
Аз изобщо не съм мислила...Първоначално написано от RedJeans
![]()
Купихте ли си нещата(май само на тебе говоря сега) за у-ще?
Аз си купих тетрадки,химикали... и т.н.
Дали септември месец ще е студено?
![]()
Само аз ли още не съм си купила тетрадки и такива глупости?![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сега са намаленията =).Аз няма да давам 10 лв за тетрадка,като ако си я купя сега ще дам 3 лвПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Пфф, че и тея дни трябва вече да започвам да правя тренировки да си лягам по-рано, че сега си лягам в 7. Не, че като съм на даскало си лягам по-рано, де (В 1:00 - 1:30)
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз още нищо не съм си купила...От утре почвам...![]()
Наще ми викат да съм изчакала да видя какво ще кажат даскалите и тогава. (Тоест, какви неща да си купим) Аз им викам, че знам, но те пак на тяхната си знаят -_-'
♥ 2PAC ♥
Ами аз почвам 2ра смяна и много-много няма да си променям графика.
Купила съм си раница =).
То и аз за учебници и такива неща ще изчакам,ама за дрехииНямам търпение...
На мен ся само ми трябва да си купя нов суичър, нови кецове и .. мисля, че е само това![]()
♥ 2PAC ♥
Аз си поръчах ботуши,имам 2 чифта кецове,дрехи си купих,но аз поначало не си купувам специално за у-ще ами просто,защото ТРЯБВА да си купя![]()
Тей, тей сме се заговорили, Вие от кой град сте? (Може да кажете и къде учите, ако не е много лично, разбира се!)
♥ 2PAC ♥
Аз казах(Варна.И не искам да кажа къде уча,защото е най-тъпото у-ще на света
![]()
Ти от къде си?
И аз сега мисля да си купя някви кецове,блузки...абе такива неща...просто ми трябва оправдание да ходя на шопинг...![]()
А вие сами ли се стягате за училище(учебници тетрадки...ала бала) или ваще ви купуват разни неща?
Аз с майка си отидох до Carrefour и Kaulfland от там си накупих всичко.Не обичам да ходя и всичко от отделна книжарница :/.
Аз съм от Стара Загора, у-щето ни е доста мразено в града ни, тей като преди време се ноесеше славата, че всички от т'ва училище (От горните тогава класове) били много наперени, което си беше вярно деАбе глупости просто
♥ 2PAC ♥
Аз попринцип ходя с майка ми но тази година тя няма да е в пловдив така че самаа... ( с приятелки)Иначе аз съм от Пловдив,уча в уч,Алеко Константинов
Аз с майка ходя, 'щот не знам точно колко пари ще ми излезе всичко, а и може да ми скимне нещо друго да си взема, знам ли(Ех, много го обичам този емотикон
)
♥ 2PAC ♥