- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Топ 5 най-интересни потребители в кофата/втн/някой от останалите раздели
Мммдам, списъкът ми се получава нещо като на montana6, само че без долната част и от горната filmimilmi, Chacho, Niaman07
също така бих добавила и p4elata_brumze или както там беше, jghgh и HexGirl
Oу, и Auriss много обичах да го чета, жалко че вече не пише тук.
Като спомена спря да пише та се сетих, може би е време и аз да отпътувам към забравата ако ми ловиш мисълта.
Има едни, ама няма да кажа кои са. Първо, не ми се ще да им го признавам на около половината. Второ, може да забравям някого. Трето, все още не знам достатъчно психология, за да мога по-висококачествено да определя качествата на хората, за да определя по-добре рядко срещаните неща, затова ако тръгна да изброявам хора ще са все такива, които са ме впечатлили с интелигентност, а има много други неща, с които някой може да е интересен - статистически се очаква да съм подминал поне един човек с някаква степен на шизофрения, няколко с форма на аутизъм и няколко с крайно висок/нисък параметър в нещо.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Сетих се DoubleDMG ми беше адски интересен и винаги го четях![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Бих добавил принцеста на ВТН,ямболският принц и свастиката![]()
Creative Technologie
В момента тръпнеш в очакване и надежда да си видиш името в този пост.
пс. ауу даже няма да пиша повече никога в този форум, хубаво число мнения направих![]()
the game
мда, тАжен сАм... ;d
егоцентрик като мен не може да приема леко такова нещо :<
да, бе видех...поласкан съм :* ;д
Брех и мен ме има...пък нещо напоcледък не cъм активен грам.
Аз ще ги разделя на 3 групи:
Такива дето помагат и има нещо повече на 2рия етаж:
Chacho
DarkTemplar
doomkillerrr
nomnomnom
Tакива, които cпамят ол дей лонг:
Оcновата
Чалгарката
Нафтата (че глеам оплаква ce че го игнорират)
И третия вид - неповторими:
Щрудел xD
Аз вкюлчвам всички олд скуул потребители на ВТН, щото всичко яко и забавно търгна от там.
Ама Лили, защо така само си едитваш мненията :д Пиши ново, иначе го виждам след доста време.
Иначе не съм сигурна откъде дойде това, евентуално си си писала с някого :Д
Но аз и казах, че само за малко реших,чеса един и същи човек. След това си разбрах че е друг странник, но не съм се занимавала чак толкова с него. ох, нещо мн започнах да говоря :Д