- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да не се срамувам?
Как да не се срамувам когато момичето което харесвам е покрай мен.Днес даже една мартеница не можах да и завържа, а дадох на друг да го направи от мое име и когато тя ми вързваше аз целия треперех.
Ще пораснеш и ще ти мине...нормално е това, особено като са 1-ви трепети. А това да дадеш на някой си от твое име да направи нещо си...меко казано е тъпо...Да я покани на среща или направо да я целуне от твое име, а...?
It is hard to be young!!!
Как ли? Като се насилиш и напук на срама си започнеш да я заговаряш и прекарваш повече време,докато не я опознаеш като хората и не осъзнаеш,че тя е човешко същество,като теб,а не свръхестествено създание,до което ти не си достоен да се докоснеш(както сега несъзнателно си мислиш)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не се притеснявай толкова ...
1) Може и ти да значиш нещо за нея и тези ходове са важни..но както и да е...
2)Най-важното е да бъдеш себе си..,защото ако те харесва ти ще значиш всичко за нея какъвто и да си..(освен броикаджия, жиголо и прочие )
3)Извинявай ама на колко сте просто питам стана ми интересно
Проблема ми е същия .. Никога немога да я заговоря .. Наистина я харесвам .. Но и друг ми е проблема, че нямам никакъв шанс с нея.. Харесвам още няколко момичета, ное само 1-2 от тях заговарям .. Както ти казаха по-горе .. Направи напук на срама си и започни да правиш нещо . Да я заговаряш .. Всеки ден .. Всяко междучасие .. Накрая ефекта ще е добър
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Е щом не те харесва .. Не си прави труда да направиш нещо ... Иначе продължавай да си я заговаряш .. Щом не те харесва .. ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВАСъс или без НЕЯ
![]()
Ама тя е толкова мила и хубава...![]()
Има много други мили и хубави, не можеш да я насилиш. Преглътни го мъжки и давай напред.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
НЯма значение .. Момичето, което харесвах не ми върза .. По-точно ... не искаше да тръгне с мен .. Отказах се .. Опитай се и ти .. трудно е, но се загледай в някоя друга![]()
Уфф... на теория е лесно.
Ама ти си на 12,бе,момче...
Имаш толкова много пред себе си-и по-хубави ще срещнеш,и по-силно ще се влюбваш.
Имаш време.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Зимаш си успокоителни и/или приспивателни и все едно си пиян
Нема лек брато.. ама като си стоиш на ушите нищо няма да стане![]()
На 12 си... Сигурно и тя е на толкова... Само защото ти казва, че не те харесва, не значи че е така... Защо си мислиш че момичето не се чувства по същия начин като е около тебе? Просто полага мааааааалко повече усилия...
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Практика и с времето ще се научиш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И да допълня .. да даваш подаръци (мартеница в случая) и да говориш с нея чрез посредници е адски тъпо ... трябва да го преодолееш![]()
Абе те хората са го казали за срама, ама тъй като си 12 годишен ще запазя това за себе си..
Рано или късно ще го преодолееш това чувство и ще те бъде яд за пропуснатия шанс, затова давай смело действай, дори да те отреже не го приемай навътре не може всички да те харесват