.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на maistorluk

Insanity хранителен режим

Здравейте! Преди два месеца с един приятел се навихме да почнем с тренировките INSANITY. Решихме че просто ще пробваме без да навлизаме в подробности с хранителни режими добавки и тем подобни(малко глупаво от наша страна защото за тези два месеца можеше да постигнем и по големи резултати, не че не постигнахме нещо но е много ограничено сравнение с очакванията ни). Почти привършихме програмата-остават ни още 2 седмици, тоест свършваме на 17 март-и почнахме да се замисляме какво ще правим по нататък. Той не иска да прави INSANITY повече защото на него целта му е плочки и реши да се ориентира към тях. Моята цел от друга страна е да сваля килограми и да оформя тялото си по някакъв начин и реших да направя INSANITY но проблема ми е хранителния режим. Не че не мога да издържам на диета но живея в малък град и не всички нужни неща мога да ги намеря на две пресечки от мен като в по-големите градове като София, Бургас, Пловдив и т.н. Та въпроса ми е има ли някакъв аналог на режима с по-достъпни продукти които могат да се намерят на повече места. Моля ви помогнете защото програмата свършва след 2 седмици и искам да знам какво да правя. Мерси предварително!
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Просто си създай самостоятелно хранителен режим, като се съобразиш със себе си, какви продукти можеш да купиш и тн.

п.с : Режима ви свършва на рд-то ми ^^ 17 март <3 ;dd

Голям фен Аватара на maistorluk
    Докато четох е-книжката с хранителния режим гледах че за намаляне на телесната маса на необходими максимум 1500 калории на ден а аз си нямам и грам представа как да определя кое колко калории е защото не на всеки продукт пише с онези миниатюрни букви какво съдържа и т.н. Така че може да пробвам сам на измисля нещо ама не вярвам да имам по голям успех от диетата за разделно хранене :Д. Така че ако някой може да даде някакво инфо от къде примерно мога да видя какво каква енергийна стойност има може и да стане някаква фантасмагория която да проработи. Иначе не виждам как ще се оправя.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

А откъде мога да си купя диска на Insanity ? И колко пари е? :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си