.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Тема: задна?

Hybrid View

Задна ли .. Лично на мен ми харесва .. Правил съм го 2-3 пъти .. Чувството е незнам .. немога да го опиша .. Всяка поза си е различна .. Както казах ми харесва .. Но не съм се чувствал много различно след това .. Малко повечко въодушевление и малко повечко откачих ;дд .. Пак казвам .. Добре е да изпробваш Задна

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Boriisow Виж мнението
    Задна ли .. Лично на мен ми харесва .. Правил съм го 2-3 пъти .. Чувството е незнам .. немога да го опиша .. Всяка поза си е различна .. Както казах ми харесва .. Но не съм се чувствал много различно след това .. Малко повечко въодушевление и малко повечко откачих ;дд .. Пак казвам .. Добре е да изпробваш Задна
    Ти не питаше ли как да заговаряш и да се харесаш на момичетата?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ти не питаше ли как да заговаряш и да се харесаш на момичетата?
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boriisow Виж мнението
    Странно е, да. Все едно да ядеш яхния без лук. Пожелавам на всеки да опита, дъхът не мирише после... (затъпяващо човече)

Всичкото е едно бе хора, важното е ебън да има...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си