- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- С какво ви помогна сайта...
Промени ли той живота ви? Какво научихте от него? Запознахте ли се с интересни хора? Имате ли хубави спомени от него? И харесвате ли го все още?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ех.
Помогна ми да израсна и да се оформя (всъщност все още го правя де, но пак под влияние на форума/хората от него) като характер. Това е най-важното.
Иначе, запознах се с доста интересни хора и желая да се запозная с още такива, нооо ще видим :д
Беше доста добра за мен година.
Определено имам хубави спомени от форума и все още има някаква доза интересност и прекрасност в него, но е доста малка. И все пак с червеното ще е една идейка по-приветлив.
3 годишна връзка. 1/8 от живота ми.
Има и други неща, но са незначителни в сравнение с това.
Промени го много, да. : ) <3
Щастливо съм, че го намерих и че се регистрирах. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами тъй като отказвам да порасна, като влезна тука се чувствам все едно съм тийн иначе не ми е полезен с нищо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
една сериозна връзка и продължава...
6б3З10
помогна ми с това, че кисна пред компа с половин час повече... мога спокойно да си изливам негативите в темата си, без особено да ми пука кой ще я чете :д ... понякога ми действа образователно...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На мен с много! Регистрирах се на шега, за да тролвам, но впоследствие вече се сприятелих виртуално с всички вас тук.Или поне аз ви чувствам така
Разбира се на моменти си имам много друга работа и почти не влизам, дори ме нямаше за цяла година, но не съм ви бил забравил
Значи Кофата ми помогна:
1. Да науча много неща за поведението на хората. Почти всяка тема, която пусках преди година-две беше с някакъв скрит смисъл, да видя как ще реагират хората, т.е. правих си експерименти. И от това научих наистина много. Прилагам наученото и в живота. А успоредно с това се и забавлявах жестоко!Определено Кофата е част от живота ми и една школа за него.
2. След като си станахме по-близки, в смисъл, че станах вече кофаджия, започнах да осъзнавам, че всъщност повечето хора са добри по същноста си, като разбира се има и изключения. Изумяваше ме това, че има хора, които не свалят маските дори и в пространство като Кофата, където всичко е позволено. Това ме убеди, че хората ВЕЧЕ живеем в "бъдещият" робовладелски строй, който сме видели от Матрицата(Т.е. вече сме роби, а демокрацията, е само илюзия.) Но пък не е чак толкова страшно все още, защото тук видях много хора, които са много свободни в мисленето и мечтите си и са наистина едни страхотни хора! ЛУДИ в добрият смисъл на думата! И да ви кажа, повечето кофаджии според мен сте такива - откачалки, които всъщност са много свестни хора!
3. Въпреки, че живеем в България, знаем какви са ни проблемите с манталитета, видях че не е чак толкова страшно, колкото всички го преувеличават. ВИЕ, прятелите от кофата, СТЕ доказателството за това!![]()
4. Определено това, че в Кофата съм доста отпуснат, започнах и в живота да бъда по-oтпуснат, започнах да си изразявам мнението без да се страхувам от това какво ще кажат хората. Това ми е най-големият плюс. Кофска психотерапия
5. Убедих се, че младото поколение, което в момента сме тийнейджъри и студенти, сме по-добри по душа от родителите си, по интелигентни сме в мнозинството си и вярвам, че ще постигнем това, за което мечтаем - да живеем спокойно и щастливо в България, пък макар и скромно.![]()
Последно редактирано от D1esel : 03-01-2012 на 19:02
Такам. Форумът ме промени по много начини.
Първо спря да ми пука за всичко и за всички. Храня наред, ако някой ме издразни по някакъв начин.
Второ, запознах се със страшно готини хора, с някои от тях завързах приятелство и си драскаме от време на време, с други съм се виждал поне веднъж, с трети киснем в едно кафе по цял ден, с четвърти сме пили бири... И пети, едно момиче по-точно, ми стана една от най-близките приятелки някога.
Също така ми помогна да се усъвършенствам като личност, да разбирам по-лесно хората (и жените), да науча нови неща...
И най-важното - разбрах, че няма нищо лошо в това да си олигофрен и психопат![]()
Всъщност .. сайта не ми е помогнал въобще ... оформих личността си сама благодарение на семейството ми и приятелите ми. Тук само съм давала съвети (ако изобщо са видени от някой) и съм чела глупости .... (и някои добри неща де .. ) Рядко искам съвети от тук защото не очаквам помощ ...![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
ЪП, айде да се разрастне темата де, искам и Насето да пише![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek