.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105
    Banned Мега фен

Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?

Побърках се с тези зодии

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Преди: аз близнаци, а тя стрелец.

прекалено неподходяща комбинация.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на Glamour92
    Лъв съм,сингъл.

Отговарям,защото ми се ще да задам един важен въпрос,който ме вълнува още откакто научих коя зодия съм.
    Как точно разположението на небесните тела в деня/часа/минутата,в който сме се родили определя характера ни?
    Или просто всичко това засилва черти от него,които генетично са си били заложени?
    Или по някакъв необясним за мен и разумната наука начин влияят на житейския път по такъв начин,че накрая да се оформиш като характера,описан в характеристиката на зодията ти?
    И възможно ли е всички Стрелци,да речем да са авантюристи? И всички Риби-интуитивни и чувствителни?
    Как толкова много хора,родени в един и същ момент-респективно с една и съща звездна карта ще имат подобни характерни черти/съдби/начин на мислене?

Или пък като прочетем това,което вАжи за зодията ни започваме да си внушаваме,че сме такива и постепенно придобиваме чертите,които звездният знак ни е отредил?
    Или зодиите представляват просто една чешаница за езика и тема за разговор,когато си нямаме друга работа?
    А защо астрономите и астролозите имат различни виждания за зодиите?

Оох,сори-като се отвори темата,нямаше как да не си изстрелям въпросите...Ще ми се да знам.
    Последно редактирано от Glamour92 : 03-01-2012 на 17:52
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    и аз съм се побъркала по зодиите ама кво да се прай
    аз близначка той дева....е дърво си е човека няма кво да кажа
    тъпото е че все на деви попадам и ме влечат като магнит тези

interesno e kak sum s chovek ot zodiqta koeto nai-malko ponasqm LUV, a az sum kozirog ama pak zavisi ot harakterite ;]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И двамата сме телец.

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^ Е,па за Лъвчовците или добро или нищо !
    Авторе,ако можеш,хвърли ми една-две теории за зодиите.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Абе незнам кво що.. Принципно не съм фен на тия зодии и такова.. Обаче жена - везни, дева и близнаци.. Е те от тва чудо по големи курви няма да намериш никъде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Banned Голям фен
    Аз съм скорпион,нямам приятелка.Преди време бях чел за зодиите,смисъл нали коя зодия с коя друга си пасват добре и с кои не..Не помня апсолютно нищо от това което съм чел тогава а и да помня едва ли това би ми било в полза.Една зодия не определя,променя човек.Не знам, но мене до такава степен ми е все тая каква зодия е които и да е че знам само на баща си зодията щото е лесна за запомняне xD "лъв" ( и мойта..)

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Нямам приятел, аз съм риби... и е вярно това за чувствителността, поне при мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Абе незнам кво що.. Принципно не съм фен на тия зодии и такова.. Обаче жена - везни, дева и близнаци.. Е те от тва чудо по големи курви няма да намериш никъде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Доживях да бъда определяна като курва заради зодията си.
    Хах. Това, че някой трудно може да ни задържи вниманието, не значи, че прескачаме от хуй на хуй постоянно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хах. Това, че някой трудно може да ни задържи вниманието, не значи, че прескачаме от хуй на хуй постоянно.
    вие сте 3 в 1 ;d и много енергични

добрем изкуших се ама сори просто
    ще запиша за всяка зодийка моите наблюдения пак казвам мои са така ги виждам аз

овен - ех тия хора ме кефят,енергични,печени ама такива инати че направо късат нерви
    телец - земни и чисти често леко лудички но понякога командорат
    близнаци(аз)- големи приказливци двойнствени бе не мойш ни затвориш устата едни отвеяни такива сме...
    рак - сериозни но готини по свой си начин(нямам много около мен за да кажа по-подробно)
    лъв - еми надувки и мързели но чудесни хора ако им галиш "гривата" как трее няма да имаш проблеми
    дева - готини приказливи но понякога са прекалено критични и устати
    везни - мноу готини кефя им се - отвеяни приказливи едни такива къде търсят романтичното във всичко и не знам как да ги ядосам - пробвала съм тези хора не мразят което ми е странно
    скорпион - всичките имат страхотна харизма и винаги съм им завиждала...
    стрелец - луда работа са тези (нямам много около мен за да кажа )
    козирог - амбициозни и устремени, земни и честно на мен са ми лично дървета
    водолей - пичове всичките но са и лудички (те и везните са ми любими май че защото и аз съм въздушен знак)
    риби - рувствителни и приятни,леки и елегантни

пак казвам това са мой наблюдения съжалямам ако обидя някого не сериозно съжалявам предварително ако видите нещо лошо за вашата зодия може да не сте такива и де не отговаряте на характера на зодията си (или по-специално каквото написах тука)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    и аз съм се побъркала по зодиите ама кво да се прай
    аз близначка той дева....е дърво си е човека няма кво да кажа
    тъпото е че все на деви попадам и ме влечат като магнит тези
    е , той дърво , а ти говорящ телефон ,който не спира да мисли фабоокс и диско - идеална двойка сте '

ЛЪВ ех как си обичам зодията аа иначе Сингъл

Аз съм риби,а той-рак...неочаквано добро комбинация
    Kazvam se Paola,na 16 godini sum,ot Sofia.Zodia ribi.Obi4am da izlizam s priateli,s gajeto mi i da ti4am v parka.Iskam da stana aktrisa.

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    е , той дърво , а ти говорящ телефон ,който не спира да мисли фабоокс и диско - идеална двойка сте '
    ма да добре сме на приказки ама мноу почват с тази критика и....направо ме убиват :/

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Лъв съм,сингъл.

Отговарям,защото ми се ще да задам един важен въпрос,който ме вълнува още откакто научих коя зодия съм.
    Как точно разположението на небесните тела в деня/часа/минутата,в който сме се родили определя характера ни?
    Или просто всичко това засилва черти от него,които генетично са си били заложени?
    Или по някакъв необясним за мен и разумната наука начин влияят на житейския път по такъв начин,че накрая да се оформиш като характера,описан в характеристиката на зодията ти?
    И възможно ли е всички Стрелци,да речем да са авантюристи? И всички Риби-интуитивни и чувствителни?
    Как толкова много хора,родени в един и същ момент-респективно с една и съща звездна карта ще имат подобни характерни черти/съдби/начин на мислене?

Или пък като прочетем това,което вАжи за зодията ни започваме да си внушаваме,че сме такива и постепенно придобиваме чертите,които звездният знак ни е отредил?
    Или зодиите представляват просто една чешаница за езика и тема за разговор,когато си нямаме друга работа?
    А защо астрономите и астролозите имат различни виждания за зодиите?

Оох,сори-като се отвори темата,нямаше как да не си изстрелям въпросите...Ще ми се да знам.
    Тай , май си чела онази анти зодиакална статия ;d

Та първо зодията не определя изцяло човека, а има 100 000 разновидности
    Второ в повечето статии за зодиите и форумите пишат пълни простотии ,защото има неграмотни автори
    Трето не съм спец за да ти обяснявам и доказвам, просто така си мисля и такива са моите разбирания

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ма да добре сме на приказки ама мноу почват с тази критика и....направо ме убиват :/
    Аз пък съм скорпи и съм влюбен в близнаци - лоша комбинация , много съм изстрадал , да не се оплаквам ,но и аз съм като Дева - мълчалив пред много хора

Супер фен Аватара на djipsito
    Мхм. И аз доживях..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    По всички други параграфи си удобрена викаш.. Само още по зодия не те бяха усетили хахаха.....

Точно тия 3 зодии са супер кучки . . Нарочно съм си поставял за цел да превлека вниманието на момиче с подобна зодия докато си има приятел.. И то не е единичен случай.. И просто толкова са лесни, че няма на къде..

просто правя разлика междо едно момиче което си държи на приятеля и не пуска на всеки втори пич заради 2 лафа и некоя друга смешка . . И момиче което прави точно обратното.. И в крайна сметка тия от втория вариант се оказват винаги - везни, деви и близнаци.. Също и рибите все гледат чуждо междо другото . .

Ама пък тва ми е в + на мене.. Толкова са наивни, че с 2 приказки на кръст и вече ми правят компания..
    Последно редактирано от Тарикатче : 03-01-2012 на 18:59

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз съм Телец,а той Скорпион.Много големи разногласия между характерите.

и аз абе не сме толкова лоши бе просто сме много любвеобилни

Супер фен Аватара на djipsito
    Тарикатче, като гледам кви ги пишеш и без приятел няма да те отразя...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    По всички други параграфи си удобрена викаш.. Само още по зодия не те бяха усетили хахаха.....

Точно тия 3 зодии са супер кучки . . Нарочно съм си поставял за цел да превлека вниманието на момиче с подобна зодия докато си има приятел.. И то не е единичен случай.. И просто толкова са лесни, че няма на къде..

просто правя разлика междо едно момиче което си държи на приятеля и не пуска на всеки втори пич заради 2 лафа и некоя друга смешка . . И момиче което прави точно обратното.. И в крайна сметка тия от втория вариант се оказват винаги - везни, деви и близнаци.. Също и рибите все гледат чуждо междо другото . .

Ама пък тва ми е в + на мене.. Толкова са наивни, че с 2 приказки на кръст и вече ми правят компания..
    http://blog.lib.umn.edu/meriw007/myb...t-to-Laugh.jpg
    бе това че около тебе всичките са такива не ти позволява да говориш в множественооооооооо число (за всички) къф,ква си ти да казваш кои какъв е ПО зодията си ? xD GGEF

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си