- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?
Rebirthing, кажи нещо за рибите ^^
и скорпионите ^^
и хм телците ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За скорпионите няма какво да знаете ;d
абе за всички зодии и толкос ;д ко за унуи за туй пиши наред 1.
2.3. xD
Ами ,ако мъжът е скорпи ,а жената близнаци питам ;d
Май е възможно, нo в по-късен период ,когато близнаците се укротяват малко от купоните ;d
Много ми е гадно..
Не знам, мани ги тия зодии, важното е да сте на една вълна. Иначе кво им е на купоните викаш ? В смисъл, като купонясваш бройкаш ли ? Или просто ти се дивее, а тя не иска да дивееш ?
Първоначално написано от antifashionshit
Имах в предвид ,че близнаците (аз съм скорпион ) като по-млади постоянно са някъде по дискотеки , купони както ги описват и не се спират на една връзка .. За разлика от скорпионите
Не знам.. то няма да стане , свърши вече,но по-характер сме различни ,тай де не знам ..
Чакайте бе, хора, какво очаквате да кажа?! Характеристиките на всяка една зодия /слънчев знак/ не са нещо ново, но както писах вече, това е само малко парченце от пъзела. След като имаме дата, час и място на раждане, тогава може да се тълкува.
Колкото до връзката между Скорпион-Близнаци, не мога да кажа, че е невъзможно докато не съм видяла синастрията, т.е двете ви карти съпоставени.
loveca777 - това което разбирам е, че ти като Скорпион се чувстваш по-пасивен, докато твоята Близначка е по-активна, което си е типично за тях, впрочем за повечето от тях е характерно да са променливи, но само по зодията не мога да давам цялостни заключения. Има и много стабилни Близнаци !
Всъщност аз съм си правил труда в някои форуми с пращане на смс с дадена година, месец ,ден на раждане ,но не и с точен час - и пише ,че има доста съвпадения и шанс за връзка.
Обаче, тя не ме познава достатъчно добрe , а аз си признах и нищо не стана
Както и да е - тя наистина е най-уникалното момиче за мен,което съм виждал ,така че мисля че заслужава нещо по-добро ; )
Ти като типичен скорпион си прекалено и лесно влюбчив. Най-уникалното момиче... Че и смс-и. :д
И недей така пораженчески - fight for love.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бихте ли предложили комбинации то зодии, при който страстта е движещата сила.
P.S. Тъкмо после ще ви тролвам....
Била съм с скорпион 2 години и малко. Постоянно имаше скандали, късаници, събираници, кофти отношение на моменти от негова страна, та даже и 3 изневери, като на 3тата му бих шута. Тегаво си беше като цяло и се радвам, че се отървах от него. Повече със скорпиони не искам да си имам вземане даване ( нищо лично към зодията, ама с моята зодия май не се спогаждат ). Имах и една др по краткотрайна връзка със скорпион ( и месец нямаше ) в която разбирането го имаше, но нещо липсваше, не се допълвахме и напасвахме, затова си останахме само приятели и до ден днешен.
рачета осмокрачета ;д
nigga stole my bike
Аз съм Водолей, а той - Стрелец![]()
Лъв и лъв, хаха
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!