О, хора...
Всички глупости, които се пишат за зодиите са неверни. Нормално е като изсипят една купчина определения за дадена зодия да има нещо, отнасящо се и за вас, просто защото сме хора и никой не е на 100% коренно различен от другия.[ Иначе, чакайте, аз (зодията ми съответно) съм еднаква с още n хора от същата зодия ли????]
Зодията или по-скоро рождената дата, мястото, на което сте се родили и часа ви имат значение, но всичко това трябва да бъде изчислено и разбрано от професионалисти, а не от седмичния вестник, в който има кратка статия за знаците, или тези по телевизията. : D
Това е същото като гледачките по скат (не съм сигурна за телевизията) където една жена изчела книги за психологията ти се прави на виждаща в миналото и бъдещето, а всъщност си съставя отговор по време на обяснението и тембъра на гласа на хората. :/ Всичко това са едни огромни глупости! Има професионалисти, които се занимават с това, там може да отидете, както има и гледачки, дето да ви кажат дали ставате или не ставате двойката, ама такава рядкост е да попаднете не на шарлатанка, че направо трябва да се наречете късметлии ако се случи.