Абе какъв женкар, вие ненормални ли сте? Като за начало иди си бий два шамара пред огледалото и се осъзнай. Приказвате като първолачета за очевидни неща и собствената ви несигурност и нерешителност ви внушава, че не можете да намерите решения. Нито те познава, нито нищо, гледали сте се, пък сега бил с друга. Ми много ясно, че ще е с друга и аз гледам всички момичета по улицата в очите, но на половината не им знам името и не си ги спомням следващия път, като ги срещна. Ходи и гали момичетата, които са му близки. Като искаш ти да си на тяхното място, да си отишла да се запознаеш. Като не си събрала смелост - патиш си. Ако искаш може да ти дадем златно решение за след 10 години, когато ще е женен и ще те е предал толкова много пъти, въпреки силната ви погледна връзка.

Стига си писала, отивай се запознавай и не се самосъжалявай. На себе си правиш мръсно, като не действаш. Запознай се, излезте няколко пъти, прояви интерес и тогава очаквай да ти отвърне. Все едно са ви накарали да решавате диференциални уравнения ебати..