.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Голям фен Аватара на dimi93

НЕ знам какво ми става...Живота ми отива на кино...

Здравейте... Та така направо на проблема...от няколко седмици проблвмите ми се сипят като изведро...всяка вечер скандал с наще ужасно е и всяка вечер за нещо различно...непрекаснато мисля за самоубийство просто...най-малкото нещо ме подлудява и е в састояние да ме изкара извън нерви и да ме накара дори да се самоубия...офф тази мисал винаги идва 1ва като решение на някой шибан проблем...и от най-малкото нещо...не знам какво става с психиката ми защо откачам... и наще казват, че адски много сам се променил и така секи можел да ме изкара извън нерви...мислят че това се далжало на музиката която слушам...тази музка я слушам от много, много време може би от година, но преди не беше тъка...просто не знам какво става с мен...защо проблемите ми се сипят като из ведро....просто....не разбирам какво става с мен...живота ми излиза извън релси...и приятелите ми го забелязват...дори се изпокарах с повечето....сяка вечер различен скандал с наще...оф и сичко на другия ден пак е добре до вечерта... НЕ ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!!! Купих си успокоителни - Деанксит и ги земам в големи количества, но не помагат те само ме приспиват за далго и после...проблемите пак заваляват просто не знам....не разбирам какво става с мен... живея на раба на самоубийство....и после след като нещото отмне си се чудя как ще си сложа край на живота за такава глупост....и пак до следващият проблем....офф не знам майка ми ме побарква...побаркват ме истеричните и крясаци, викането и, подозрението и, скандалите и.... просто тези скандали направо ме сасипват...и така стана че и най малкто нещо ме кара да се разтреперя и да изляза изван нерви ужас....и дори не помня за какво са скандалите с майка ми....днес пак имаше скандал...а снощния беше за това, че ме надуши, че сам пушил....не знам днес влиза в стаята и ми се разкрещява че слушам токио хотел и иска да ги спра и не излиза докато не ги спра зе да ми бласка лаптопа тази само колко много ама много ме изнерви това направо ме разтрепера как тя ще ми се барка в музиката която слушам....но се опитва дори там да се меши направо....ужас...от както 1 път ме фана че сам си прерязал вените не спира да ме тероризира...тогава ме заведе на псхиатар...и от тогава проблемите не спират...имам нужда да поговоря с някой...
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСИТЕ ГРЕШКИ, ЗА ПУНКТУАЦИЯТА, ЗА ЖАРГОНА И ЗАТОВА, ЧЕ МИСЛИТЕ МИ НЕ СА ПОДРЕДЕНИ....
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    холандияя

режи вените,мадафака и ми завещай лаптопа си! :Д гхагахгахг Я се съвземи бе, емоционален .. приятелю :Д Нищо не си заслужава да сложиш край на живота..
    нооо просто не се сдържам и ще ти кажа:
    АМА НЕ ТИ СТИСКА ДА СЕ САМОУБИЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ шалаллялялялял
    cheer up,man!запали един чадел и ще видиш нещата от прекрасната им страна
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Голям си бунтар, няма що...
    В този живот, ще се сблъскаш с много неща, чиято вреда няма да осъзнаваш.А да ти кажа, най-много ти пречат онези неща, които са трън в очите на родителите и околните и едновременно с това невидими за теб самият.
    Та, мисъта ми е да спреш малко да слушаш японския хотел... и да опиаш с нещо по-ведро.
    Лятото наближава, природата се събуди, ти хапчета си си купил, че на всичкото отгоре и в големи дози ги взимаш... остави ги и си купи бира.Излез навън с някого, разходи се, прави нещо, което ти е приятно и спри да мислиш за проблемите си.
    Знаеш ли, че понякога самия начин на живот е проблема, който толкова много те мъчи и те прави непълноценен човек.
    Спри, замисли се за миг кой си, замисли се, че има хора, които ги е грижа за теб, хора на които не си дал друга възможност, хора които си докарал до състояние да ти крещят с капчицата надежда да влеят малко разум в теб.Помисли за тях, за родители си, за това, че те обичат, колкото и странно да ти звучи, ако не беше така, нямаше да ги има скандалите.Щяха да те оставят да затъваш в блатото, разбираш ли?
    Помисли добре за ценните неща в живота ти и обърни гръб на меланхолията, антидепресантите и сякаквите други шитни, които се ебават със съзнанието ти.
    Не обичам да си служа с тези думи, ама нали идеята ми е да достигнат до бунтара в теб...а дано...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Момче, първо, година слушане на някакъв тип музика изобщо не е 'много, много време'.
    Но остави това. Замисли се върху себе си. Дали ти не бъркаш някъде в отношенията си с хората? И извинявай, но караници с родителите изобщо не е труден период, това всеки човек го минава в пубертета. Гадно е, но пък седнете и поговорете като бели хора.
    Колкото до самоубийството, нали знаеш, че така и баба знае. А колко още сериозни проблеми те чакат...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може пак да отидеш на психиатър. Не се базикам, там сигурно ще можеш да споделиш кво те мъчи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    морската столица
    Ти не беше ли оня гей !?

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Стана на мода, ТХ феновете да им се умира ли ?!
    Преди Наско, сега ти..

По темата: иди на психотерапевт
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Прочетох само началото - не се самоубивай, това никога не е решение за нищо И аз се карам постоянно с майка ми, брат ми ме вбесява адски много и съм яко полудявала, но никога за самоубийство не съм мислила.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахахахахахахахахахаххахах ахахахахахахахахахахахаха ха батеее,ти или си прайш гавра с форума,или си най-жалкия тип на земята.Земи се самоубий.Само самоубилото се имо е истинското имо.
    "много, много време може би от година" ахахаха...да,това е много време ако си на 3:/
    аре със здраве,и един съвет:ПИ-СТО-ЛЕТ.На вярното място никой не може да те спаси после

Град
    столицата
    Ти не си виновен.Медиите,интернетът са сред причините.Значи нека обобщим :
    1.Ти си на 15.
    2.Гей си.
    3.Емо си.
    4.Пушиш.
    5.Неграмотен си.
    6.Слушаш токио хотел (пряко свързано с 2 и 3)
    7.Рязал си си вените
    8.Скарал си се с приятелите си.
    9.Не виждаш смисъла на живота.
    10.Скарал си се с родителите си.
    11.Мислиш си,че си прав за всичко.
    12.По-скоро предположение - в училище не си много добре...

Момче,запитай се накаде отиваш ти,може би ?

Не завиждам на родителите ти,въпреки,че вероятно и те имат вина за положението ти.Горките хора,какво ли преживяват в момента.Определено ти трябва психиатър,определено трябва да поработиш върху психиката си.Това,че си педал е най-малкият проблем,а в комбинация с всичко останало направо става страшно.Ако успееш да надживееш 19-тата си годишнина,може би някои неща ще започнат да ти се изясняват,но ще бъде твърде късно.Трябва да се стегнеш,ясно е,че сам няма как да го направиш,надявам се родителите ти да направят всичко възможно,за да те вкарат в правия път.На мен въобще не ми пука дали ще се самоубиеш,светът няма да изгуби нищо,ако отрепка като теб си резне вените (да,в момента си точно една отрепка),но приятелите ти и роднините ти ще изгубят.Най-малко заради тях не го прави.Пак ти повтарям,трябва би психиатър,защото си прекалено малък за да сам да осмислиш състоянието си и да вземеш необходимите мерки.Лошото е,че дори с бой трудно ще стане.

П.П Да им еба майката на всички ЕМО-та и на грозните курви ТХ,както и на шибаните медии и скапания интернет.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Отврат! Май си на това положение, защото не можеш да получиш положителното внимание,а? Ама за Тоалетна Хартия,айде Токио Хотел,че да не вземеш да се самоубиеш ся,не се и очудвам (не че всички са такива де).
    Нищо лошо,но определено се посъветвай с Психиатър,а НЕ психолог!!!
    Поздравявам те с KariZma-Mr.Killer

Късмет
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

MP,айде моля ти се.Интернет не е виновен за нищо.Виновни са хората,които не знаят да поставят границата между реалният и виртуалният свят.Стига с това българско изнизване,че винаги друг е виновен,а не ние.Аман!
    LastFM

3-те най-тъпи неща, които прочетох в тая тема бяха "иди на психИАТЪР", "иди на психОТЕРАПЕВТ" и "Интернет е виновен"

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    MP,айде моля ти се.Интернет не е виновен за нищо.Виновни са хората,които не знаят да поставят границата между реалният и виртуалният свят.Стига с това българско изнизване,че винаги друг е виновен,а не ние.Аман!
    Твърде малък е,как може да постави границата?

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    3-те най-тъпи неща, които прочетох в тая тема бяха "иди на психИАТЪР", "иди на психОТЕРАПЕВТ" и "Интернет е виновен"
    Ако ще цитираш,поне цитирай правилно,а не си измисляй изречения,в които само си запазил смисъла на казаното.

И колкото и да те мързи,все пак би могъл да опиташ да се обосновеш по някакъв начин.
    Интернетът не е пряк виновник за неговото положение,но подценявате изключително много влиянието му върху подрастващите.
    бях 2 месеца в изпания.

Цитирай Първоначално написано от MP
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Дете е,как може да постави границата?

Aко съдя по ника му е 93 ти набор.Аз съм 92 ри - 17.Значи той е на 15/16. Тъй че,определелено не е дете за мен.Не знам...всякакви ги има вече в тази изтрещяла Б-я.

Но Интернет никога не е виновен.Виновен е или самият човек или родителите му.
    LastFM

Град
    столицата
    И аз не съм много по-голям от него.Дете ще бъде докато не навърши 18.До този момент не са много нещата,които зависят от него.Не всеки е достатъчно зрял,за да се замисли.Ако ти си успяла,евала,но както виждаш много са уязвими не само от интернета,но от всичко,което им оказва влияния,като компанията,с която движат,като родителите им,като училището...
    бях 2 месеца в изпания.

Мъжко съм

Виж,детето е до момента,в който почва да носи някаква отговорност.По закон е 14 години - с личната карта.Има "възрастни" на по над 18 години до старини,не могат да се оправят (като него),предават се,не могат да живеят самостоятелно,но за разлика от това пък има и "Деца",които са постигнали повече от един възрастен.

Но както и да е.Вече се задълбава прекалено много.Едно е сигурно,момчето си има проблем и трябва да потърси помощ на психиатър,а не психолог.Съвсем добронамерено го казвам.
    LastFM

И колкото и да те мързи,все пак би могъл да опиташ да се обосновеш по някакъв начин.
    Интернетът не е пряк виновник за неговото положение,но подценявате изключително много влиянието му върху подрастващите.
    Извинявай за некадърния цитат
    Интернетът не е никакъв виновник, защото децата, подрастващите, или както ги наричате, първо имат родители. Не забравяй, че не е виновен производителят, че произвежда, а консуматорът, защото има избор и в крайна сметка го е направил. Това достатъчно ли е?

като за начало спри да се тъпчеш с лекарства, защото те ти вредят много. а и се съмнявам да ти помагат с нещо, трябва сам да се справиш с проблемите си.

по темата за Токио Хотел : хората си записват песните, правят си концертите, въртят си парите, а такива лесно манипулируеми хора като теб се депресират от тъпите им текстове и си правят живота труден. знаеш ли колко яка музика има? вземи послушай нещо българско? слушай техно, хаус? поп? хип-хоп? ако си падаш по рок музика, е да ти кажа - има къде-къде по-нормални и хубави песни.

намери си нормални приятели (не депресари като теб) и се забавлявай нормално. с времето ще отпускаш все повече и повече и ще забравиш за проблемите, които си имал. не е нужно да си различен за да бъдеш забелязан и да водиш нормален живот.

спри да пушиш.

беше заявил в друга тема, че си гей .......... бих казал, че на 15 едва ли си с толкова закорявала вече психика, че да е късно за промяна. мога само да си представя какво е да бъдеш такъв.. наистина ли искаш през целия си живот да си отхвърлян и третиран като боклук и аутсайдер? не очаквай кой знае какво разбиране и толерантност от хората тук.
    намери си гадже - момиче.

като цяло е много лесно да давам съвети, трудно е да си изпълни всичко. както казват хората - easier said than done. но в крайна сметка ТИ си човека, който трябва да реши проблемите си и да превърне живота си в нещо по-приятно.

Град
    столицата
    Интернетът не е никакъв виновник, защото децата, подрастващите, или както ги наричате, първо имат родители. Не забравяй, че не е виновен производителят, че произвежда, а консуматорът, защото има избор и в крайна сметка го е направил. Това достатъчно ли е?
    Никак не бе трудно,нали? Това за производителя може да се оспори,въпрос на гледна точка.Интернетът може да бъде и полезен,но наистина родителите са тези,които би трябвало да ограничат достъпа до интернет.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    Valhalla
    Копеле, направо се самоубий.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Голям фен Аватара на dimi93
    Никак не бе трудно,нали? Това за производителя може да се оспори,въпрос на гледна точка.Интернетът може да бъде и полезен,но наистина родителите са тези,които би трябвало да ограничат достъпа до интернет.
    Ами на тебе ако ти баде ограничен достапа до нета? Не мога да си представя някой да ми пипа моя комп да се рови из него или да ми казва кога да го ползвам та това е нехоманно....господи ужас.... ОТ ТОВА ЩЕ СЕ ДЕПРЕСИРАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОФФФ
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    на ЛуНаТа
    Рязането на вени не е решението на всеки проблем... най-добре поговори с родителите си.. кажи им че музиката която слушаш ти харесва и че не е нужно да правят от мухата слон
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от hipopotamka

режи вените,мадафака и ми завещай лаптопа си! :Д гхагахгахг Я се съвземи бе, емоционален .. приятелю :Д Нищо не си заслужава да сложиш край на живота..
    нооо просто не се сдържам и ще ти кажа:
    АМА НЕ ТИ СТИСКА ДА СЕ САМОУБИЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ шалаллялялялял
    cheer up,man!запали един чадел и ще видиш нещата от прекрасната им страна
    +

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ами на тебе ако ти баде ограничен достапа до нета? Не мога да си представя някой да ми пипа моя комп да се рови из него или да ми казва кога да го ползвам та това е нехоманно....господи ужас.... ОТ ТОВА ЩЕ СЕ ДЕПРЕСИРАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОФФФ
    Ако аз можех да избирам дали да стана мод във форума и да ви трия темите като нзн какво, или да вървя по улицата да ви познавам и да ви избивам без да ви бавя изобщо, бих избрал първото, за да ви накарам да се самоубиете наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си