- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Думите...
Действието е едно и също, но обличането му в думи има огромно значение. "Чукам" ми звучи страшно готино, но "шибам" е отвратно, например. А ако ми каже "Штъ ибъ"... определено никакво действие няма да се случи. Момента, в който са изречени въпросните думи, е от ключово значение. В общия случай ми харесва изключително много да чуя колко грубо иска да ме чука, но ако съм настроена по-нежно, съвсем други думи биха ме пратили на седмото небе.
Точно. Нещо от рода на "И квоо, оправя ли те някой?". Не ми се е случвало, но ако стане, ще отвърна изключително язвително или направо ще стана и ще си тръгна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Най-обикновена липса на възпитание. Подобни хора просто нямат с какво друго да се похвалят, а нежния пол възприемате подобни неща едва ли не като посегателство срещу женската институция.
Concussion малко преиграваш, "свирка" изобщо не е чак толкова фрапираща дума. Виж, ако вземе да се говори за кавали, минети, дудуци, тръби, тогава е друго.
За всичко си има точно време, място и начин. И ако един мъж не отчита тези неща, може да се прецака лошо.
Welcome to the Jungle...