.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Секс и цикъл?

Здравейте Приятелката ми е в цикъл. Правенето на секс по време на цикъл нормално ли е? И кога бихте препоръчали, защото хич не ми се чака 5-6 дни, а предполагам не е нормално по време на цикъл или се бъркам? Пояснете ми. Знам само че не я държи много, но все пак е жена и няма как веднага след като свърши да я погвам ...
    Какво да правя? Да говоря ли с нея за това(при положение, че и двамата не сме правили до сега и двамата сме яко напечени) Давайте съвети и без подигравки, моля

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми не е много за предпочитане. 5-6 дни няма да ти окапе оная работа,ако не правиш секс. Има го вариант под душа и с презерватив. Все пак, точно в тоя период от месеца мисля най-много за секс,ама толкова ме боли ,че хич не ми е до това. Говори с нея,питай я дали иска. Душ + презеравит и някъде 4-5 ден от менструацията,може да се приеме като опция.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ми не е много за предпочитане. 5-6 дни няма да ти окапе оная работа,ако не правиш секс. Има го вариант под душа и с презерватив. Все пак, точно в тоя период от месеца мисля най-много за секс,ама толкова ме боли ,че хич не ми е до това. Говори с нея,питай я дали иска. Душ + презеравит и някъде 4-5 ден от менструацията,може да се приеме като опция.
    Има и такива, които си ги боли до последно.
    Аз веднага си го представих.. Мацката й се обръщат вътрешностите от болка + душ, който измива всичко естествено и неестествено + презерватив + разгонения младеж. Никак примамливо не ми изглежда на мен.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За някои е нормално, за други не. Аз лично не се чувствам в кондиция по време на цикъл и колкото и да ми се прави секс си чакам чинно 5-те дни да минат и да си наваксам.
    Поговори за това с приятелката си. Тя може да няма против. Но задължително с презерватив, за да не си навлечете някоя инфекция.

И все си мисля, че няма да ти окапят топките ако не топнеш една седмица.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не е добра оферта секса в цикъл. Нито ще ти изсъхне оная работа, нито ще ти окапят топките ако изчакаш да и свърши.
    Вече ако тя прояви желание, и не я боли ( в тоя период сме по чувствителни включаемо и вагината ) да речем с предпоследен или последен ден става, но само с презерватив. Имай в предвид, че шанса да оклепате нещо не е никак малък

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Разговаряй с нея, защото не знаеш в какво състояние е по това време... може да я боли и хич да не и е до това, а може и страшно много да и се прави .. хормоните са странно нещо

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вие си решавате кое е нормално. Както казаха вече - под душа с презерватив към последните дни на менструацията е вариант. А на теб като ти се ебе, тя не ще ли да ти прави свирки?! По-скоро на нея трябва да и е кофти, защото за теб има компромисен вариант.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По-добре пропусни. За 7 дни максимум нищо няма да ви стане.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Ай, откакто открих тая екстра, направо се преродих! Невероятно е просто... И ти го казвам като момиче, които мразеше до дъното на душата си проклетите 5-7 дни от месеца - болките, яденето като прасе, излизането на пъпки... абе, супер отблъскваща и ... мръсна (?!) се чувствах. Притеснение, срам, абе... неприятно.
    Е, сега как да се чувствам по тоя начин, след като се видя колко съм рошава и грееща от кеф след секс. Плюс това значително ми облекчава болките в корема и скъсява червените дни.
    Пробвайте, винаги може да не повторите, ако не ви хареса.

Теорията на приятеля ми (перифразирам): "Как да ти откажа, като виждам колко си разгонена и колко го искаш. Това ще си е направо грях пред Бог."
    Прав е човекът, да ми е жив и здрав, че ми отвори очите *blush*

Мега фен
    Град
    <3
    Пфф и си ок с идеята, че ще се омазани с кръв?
    Не си го представям. бля
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пфф и си ок с идеята, че ще се омазани с кръв?
    Не си го представям. бля
    Слагаш една хавлия отдолу. Не тече чак толкова много, а след самия секс половин ден едвам-едвам и то втория ден, когато е кошмар принципно. Не знам... изпитвам някакво перверзно удоволствие да го гледам, супер първично е

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Няма да забравя на 1 купон се запознах с 1 момиче и по някое време идва въпросът : ебал ли си в цикъл. Аз естествено овъртах много и чак накрая и казах , че не е нейна работа , но ако иска да знае не съм , и тя вика ми аз съм в цикъл хахахах така и не я минах : <

Ами вие си решавате дали е нормално или не е. Аз лично не съм против тия работи, правила съм го и ми хареса. И все пак поговори с нея... тя може да не е съгласна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Доколкото знам, като й го вкараш точно не тече кръв, искам да кажа, че спира да тече за кратко или нещо такова, но не съм сигурна в това, така съм чувала само .. Иначе е задължително с презерватив, щото в тоя период дори и двамата да нямате болести, може да получите някаква инфекция после. За момчетата, които не ги е гнус, и момичетата, които няма да се притесняват, не е проблем, предполагам.
    За мене лично е малко срамно, знам ли .. Не мога да си го представя, когато съм в цикъл, срам ли е, кво е и аз не знам ;д

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Съгласна съм с Пантерката. Няма нищо лошо в секса по време на цикъл, както и нищо страшно.
    Не тече толкова много, не си го представяйте като разлята кофа с боя, става въпрос за няколко капки.. и го казвам като момиче с доста силно течение до 3-4ти ден...
    + това наистина облекчава болките, не знам..
    Със сигурност обаче не е неприятно, както всички го описват!

Мега фен
    Град
    <3
    Може и да сте прави, но май предпочитам да ми е спокойничко и чистичко. (буквално неопетнено хаха)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Намирам тази тема за изключително гнусна и автора за голям гнусар, щоп споменава думата с "Ц"

Аз май съм на принципа на пантерката- така или иначе не съм постоянно с Него, трябва малко саможертва хахах.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Аз май съм на принципа на пантерката- така или иначе не съм постоянно с Него, трябва малко саможертва хахах.
    Каква саможертва? На мен ми се прави секс 3 пъти повече от колкото на него в тоя период :Д
    Гнусари сме били... Ми, хубаво. Не аз стоя на сухо.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз съм правила и далеч не е толкова гнусно и гадно, както го изкарвате. Даже и толкова кърваво не е..хаха.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Предразсъдъците са лишили хората от не едно и две хубави неща.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да оставим на страна, че за някои хора е гнусно, но и инфекции може да си лепнете така.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Само да попитам проблем ли е ако е 1ви ден от цикъла и се прави секс нормално с презерватив?Има ли опастност от забременяване като е по време на цикъл?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Сериозно ли питаш, дали по време на цикъл може да забременееш? Дори знаеш ли какво е менструацията?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да оставим на страна, че за някои хора е гнусно, но и инфекции може да си лепнете така.
    Инфекциите са най-малкия проблем. Кофти е ендометриозата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си