- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и цикъл?
ЗдравейтеПриятелката ми е в цикъл. Правенето на секс по време на цикъл нормално ли е? И кога бихте препоръчали, защото хич не ми се чака 5-6 дни, а предполагам не е нормално по време на цикъл или се бъркам? Пояснете ми. Знам само че не я държи много, но все пак е жена и няма как веднага след като свърши да я погвам ...
Какво да правя? Да говоря ли с нея за това(при положение, че и двамата не сме правили до сега и двамата сме яко напечени) Давайте съвети и без подигравки, моля![]()
Ми не е много за предпочитане. 5-6 дни няма да ти окапе оная работа,ако не правиш секс. Има го вариант под душа и с презерватив. Все пак, точно в тоя период от месеца мисля най-много за секс,ама толкова ме боли ,че хич не ми е до това. Говори с нея,питай я дали иска. Душ + презеравит и някъде 4-5 ден от менструацията,може да се приеме като опция.
maDamn
И спря да се върти за миг земята..
За някои е нормално, за други не. Аз лично не се чувствам в кондиция по време на цикъл и колкото и да ми се прави секс си чакам чинно 5-те дни да минат и да си наваксам.
Поговори за това с приятелката си. Тя може да няма против. Но задължително с презерватив, за да не си навлечете някоя инфекция.
И все си мисля, че няма да ти окапят топките ако не топнеш една седмица.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е добра оферта секса в цикъл. Нито ще ти изсъхне оная работа, нито ще ти окапят топките ако изчакаш да и свърши.
Вече ако тя прояви желание, и не я боли ( в тоя период сме по чувствителни включаемо и вагината ) да речем с предпоследен или последен ден става, но само с презерватив. Имай в предвид, че шанса да оклепате нещо не е никак малък![]()
Разговаряй с нея, защото не знаеш в какво състояние е по това време... може да я боли и хич да не и е до това, а може и страшно много да и се прави .. хормоните са странно нещо![]()
Вие си решавате кое е нормално. Както казаха вече - под душа с презерватив към последните дни на менструацията е вариант. А на теб като ти се ебе, тя не ще ли да ти прави свирки?! По-скоро на нея трябва да и е кофти, защото за теб има компромисен вариант.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
По-добре пропусни. За 7 дни максимум нищо няма да ви стане.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ай, откакто открих тая екстра, направо се преродих! Невероятно е просто... И ти го казвам като момиче, които мразеше до дъното на душата си проклетите 5-7 дни от месеца - болките, яденето като прасе, излизането на пъпки... абе, супер отблъскваща и ... мръсна (?!) се чувствах. Притеснение, срам, абе... неприятно.
Е, сега как да се чувствам по тоя начин, след като се видя колко съм рошава и грееща от кеф след секс. Плюс това значително ми облекчава болките в корема и скъсява червените дни.
Пробвайте, винаги може да не повторите, ако не ви хареса.
Теорията на приятеля ми (перифразирам): "Как да ти откажа, като виждам колко си разгонена и колко го искаш. Това ще си е направо грях пред Бог."
Прав е човекът, да ми е жив и здрав, че ми отвори очите *blush*
Пфф и си ок с идеята, че ще се омазани с кръв?
Не си го представям. бля
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма да забравя на 1 купон се запознах с 1 момиче и по някое време идва въпросът : ебал ли си в цикъл. Аз естествено овъртах много и чак накрая и казах , че не е нейна работа , но ако иска да знае не съм , и тя вика ми аз съм в цикъл хахахах така и не я минах : <
Ами вие си решавате дали е нормално или не е. Аз лично не съм против тия работи, правила съм го и ми хареса. И все пак поговори с нея... тя може да не е съгласна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Доколкото знам, като й го вкараш точно не тече кръв, искам да кажа, че спира да тече за кратко или нещо такова, но не съм сигурна в това, така съм чувала само .. Иначе е задължително с презерватив, щото в тоя период дори и двамата да нямате болести, може да получите някаква инфекция после. За момчетата, които не ги е гнус, и момичетата, които няма да се притесняват, не е проблем, предполагам.
За мене лично е малко срамно, знам ли .. Не мога да си го представя, когато съм в цикъл, срам ли е, кво е и аз не знам ;д
Съгласна съм с Пантерката. Няма нищо лошо в секса по време на цикъл, както и нищо страшно.
Не тече толкова много, не си го представяйте като разлята кофа с боя, става въпрос за няколко капки.. и го казвам като момиче с доста силно течение до 3-4ти ден...
+ това наистина облекчава болките, не знам..
Със сигурност обаче не е неприятно, както всички го описват!
Може и да сте прави, но май предпочитам да ми е спокойничко и чистичко. (буквално неопетнено хаха)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Намирам тази тема за изключително гнусна и автора за голям гнусар, щоп споменава думата с "Ц"
Аз май съм на принципа на пантерката- така или иначе не съм постоянно с Него, трябва малко саможертва хахах.
И аз съм правила и далеч не е толкова гнусно и гадно, както го изкарвате. Даже и толкова кърваво не е..хаха.
Предразсъдъците са лишили хората от не едно и две хубави неща.![]()
Welcome to the Jungle...
Само да попитам проблем ли е ако е 1ви ден от цикъла и се прави секс нормално с презерватив?Има ли опастност от забременяване като е по време на цикъл?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!