- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и цикъл?
Естествено, че няма да я отрекат, нали като сгафят някви некадърници, ще почнат да съдят лекари и т.н.
Какво трябваше да прочета от тая статия?
Най- якото чувство е секса по време на цикъл. Ако момчето не го е гнус, няма никакъв проблем. Слагаш презерватив и сте готови.![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хаха, Ники, като напише нещо после винаги търся уикипедията.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хубу- в менструалната кръв има жизнесопособни /живи/ клетки, които при полов акт /таковане/ попадат не където им е мястото- яйчници, тръби и даже извън женската полова система и си се развиват синхронно с лигавицата на матката.
Щруд, тия парадоксални реакции не са на добре![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Поликистозата може ли да е симптом на тази ендометриоза ?
Първоначално написано от antifashionshit
Последно редактирано от kalpazanka : 03-10-2012 на 03:51
Сексът по време на цикъл е табу за много жени. За други обаче е напълно нормално и дори много възбуждащо преживяване. Да правим секс по време на цикъл може да бъде много по-приятно приключение отколкото подозираме.Препоръчително е да се избягват първите 2-3 дни, когато кръвотечението е най-силно, за да се чувствате по-комфортно и да не изпитате болка. Много жени имат болезнен цикъл и сексът може да не им се отрази добре!!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен лично никога не ми е пречело, но знам, че при всяко момиче си зависи. Бил съм с момиче, което направо се смазваше от кеф (доколкото знам най-много мислите за секс по това време или направо сте си разгонени). А случвало се е и спокойно да ми кажат "Ще чакаш няколко дни и тогава". Зависи си от момичето![]()
Браво MaGuSs не за първи път използвам този израз ,но за първи път някой ми отговаря така и това много ме изкефи.![]()
![]()
![]()
![]()
Браво MaGuSs не за първи път използвам този израз ,но за първи път някой ми отговаря така и това много ме изкефи.![]()
![]()
![]()
Сори , че го постнах два пъти но пиша от телефона и не бях сигурен дали се е пратило.