.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    anonymous708973
    Guest
    Естествено, че няма да я отрекат, нали като сгафят някви некадърници, ще почнат да съдят лекари и т.н.
    Какво трябваше да прочета от тая статия?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Сериозно ли питаш, дали по време на цикъл може да забременееш? Дори знаеш ли какво е менструацията?
    - Всички авто-части на едно място!

Най- якото чувство е секса по време на цикъл. Ако момчето не го е гнус, няма никакъв проблем. Слагаш презерватив и сте готови.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да оставим на страна, че за някои хора е гнусно, но и инфекции може да си лепнете така.
    Инфекциите са най-малкия проблем. Кофти е ендометриозата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хаха, Ники, като напише нещо после винаги търся уикипедията.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Инфекциите са най-малкия проблем. Кофти е ендометриозата.
    Абе колежке, тукА трябва да се обяснява като на баба Пенка от село, к'ви са тея ендометриози?!
    хахах винаги като кажеш нещо медицинско и ме избива на смях хахах <3 ^___
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    пространството на Дисе
    Хубу- в менструалната кръв има жизнесопособни /живи/ клетки, които при полов акт /таковане/ попадат не където им е мястото- яйчници, тръби и даже извън женската полова система и си се развиват синхронно с лигавицата на матката.
    Щруд, тия парадоксални реакции не са на добре

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

това описание кърти мивки

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от steel Виж мнението
    това описание кърти мивки
    треа после викаме майстор да лепи плочките

П.П. Сори ама не се сдържам като чуя това ^^
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на djipsito
    Поликистозата може ли да е симптом на тази ендометриоза ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Поликистозата може ли да е симптом на тази ендометриоза ?
    Мне. Поликистозата е сложно хормонално нарушение с носител хромозомата от таткото, докато за ендометриозата се предполага /освен това по-горе/ ембрионална ненормална миграция на клетки.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-10-2012 на 03:51

Сексът по време на цикъл е табу за много жени. За други обаче е напълно нормално и дори много възбуждащо преживяване. Да правим секс по време на цикъл може да бъде много по-приятно приключение отколкото подозираме.Препоръчително е да се избягват първите 2-3 дни, когато кръвотечението е най-силно, за да се чувствате по-комфортно и да не изпитате болка. Много жени имат болезнен цикъл и сексът може да не им се отрази добре!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от lilinnka1 Виж мнението
    Сексът по време на цикъл е табу за много жени. За други обаче е напълно нормално и дори много възбуждащо преживяване. Да правим секс по време на цикъл може да бъде много по-приятно приключение отколкото подозираме.Препоръчително е да се избягват първите 2-3 дни, когато кръвотечението е най-силно, за да се чувствате по-комфортно и да не изпитате болка. Много жени имат болезнен цикъл и сексът може да не им се отрази добре!!
    Благодарим ти капитан очевиден, сега може ли да пишеш по темата и да кажеш какво мислиш, а не каквото си прочела, така излиза, че нямаш собствено мнение и преживявания.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Благодарим ти капитан очевиден, сега може ли да пишеш по темата и да кажеш какво мислиш, а не каквото си прочела, така излиза, че нямаш собствено мнение и преживявания.
    Bitch, please. Дословно копирано от статия в Розали. Даже не се е опитала да му размести думичките малко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Bitch, please. Дословно копирано от статия в Розали. Даже не се е опитала да му размести думичките малко.
    Дафуя, права си.
    В момента съм *искам да пея шопски песни*.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

На мен лично никога не ми е пречело, но знам, че при всяко момиче си зависи. Бил съм с момиче, което направо се смазваше от кеф (доколкото знам най-много мислите за секс по това време или направо сте си разгонени). А случвало се е и спокойно да ми кажат "Ще чакаш няколко дни и тогава". Зависи си от момичето

Cool

Браво MaGuSs не за първи път използвам този израз ,но за първи път някой ми отговаря така и това много ме изкефи.

Браво MaGuSs не за първи път използвам този израз ,но за първи път някой ми отговаря така и това много ме изкефи.

Сори , че го постнах два пъти но пиша от телефона и не бях сигурен дали се е пратило.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си