.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изложих се.

Здравейте.Започвам със моята история,еми има едно момиче което си харесах.Запознахме се във FaceBook след това се срещахме,защото имаме общи познати.Пишехме си ,виждахме се 1-2 месеца без почивка.До тук добре,забелязах,че ме гледа и ми се усмихва.След това се захванах със Street Fitness-a и не можех да обръщам внимание на момичетата,дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше.Спорта е на първо място за мен,но разбрах ,че започвам да я харесвам и...Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка 100 % , спря да ми пише, изобщо спря всякакъв контакт със мен.А и още нещо разбрах ,че един мой бивш "приятел" , който ми беше като брат и е говорил глупости за мен,и я е настройвал срещу мен.Как мога да си я върна? Имам ли шанс отново да си върна вниманието от нея?
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше...........Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка
    Ами право е момичето. К'во като тренираш? Да не ти окапа езика от тренировки, та едно "Здрасти" не можеш да кажеш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ем не искам де се оправдавам ,но по едно време си имаше и приятел, и не исках да я притеснявам...Знам ,че съм виновен ама мисля ,че това със нищо не ми помага..
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Заслужил си си го. Че си надуФка - верно си е. А и сам си го казваш - спорта е на първо място за теб. Кво има да мумислиш толкова?

Не, няма начин да си я върнеш(макар че аз се чудя кога и как е била ТВОЯ?) Поне не и такъв, при който да запазиш сегашното си положение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това за спорта е тъпо. Смисъл да, хубаво е, че искаш да се занимаваш с нещо, но винаги трябва да комбинираш нещата. Поговори с нея, кажи и, че съжеляваш, че искаш да се получат нещата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И да искаш няма какво да те оправдае. Да прекъснеш всякаква комуникация с нея и дори да не отговаряш на поздрава й е чиста проба неуважение.

Ако държиш да опиташ да възобновиш отношенията ви започни с едно огромно, искрено извинение. Но не храни големи надежди.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Това със спорта го правя,защото имам да покривам нормативи,не да се правя на здрав или нещо такова.Ще влизам във армията...@valdesbg Не знам дали е била моя,но ми обръщаше найстина много внимание , а аз прецаках всичко.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    аФторче, знаеш си ситуацията, знаеш си проблема, знаеш си и причините, знаеш и виновните лица. Какво повече ти трябва?

Толко ли е сложно да си кажеш "Ей, мама му стара, сбърках като я подминавах, чакай ся ще ида да и се извиня, да видим. Ако не за друго - ще съм постъпил като отговорен човек." Наистина ли се изискват толкова големи умствени усилия?

Както TheBeliver каза - никви надежди не бива да храниш, щото патроните вече си ги изгърмял. Оставаш на нейната милост и добросърдечие.

И се спри малко със собственическата нагласа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това,че тренираш какво ти пречи да си отвориш устата и да кажеш "здравей" ?

уауу изуми ме, ДОРИ да не я поздравиш заради единия му спорт, и кво че тренираш, сякаш нямаш сили една дума да кажеш....
    много здраво си наранил момичето и според мен надали ще ти прости, освен ако не е добра душа
    извини й се, обясни й, че си се държал като пълен глупак/идиот, че няма да повториш тази грешка, че искаш втори шанс, отново да бъдете приятели и т.н. мисля че схвана идеята

Копеле, като те чета, много добре си направил на момичето, че не си й обръщал внимание.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    E ти малоумен ли си, къв си? Толкова си зает със стрийт фитнеса, че нямаш време да говориш даже иначе?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NeverBack Виж мнението
    Здравейте.Започвам със моята история,еми има едно момиче което си харесах.Запознахме се във FaceBook след това се срещахме,защото имаме общи познати.Пишехме си ,виждахме се 1-2 месеца без почивка.До тук добре,забелязах,че ме гледа и ми се усмихва.След това се захванах със Street Fitness-a и не можех да обръщам внимание на момичетата,дори едно здравей не и казвах,а тя ме поздравяваше.Спорта е на първо място за мен,но разбрах ,че започвам да я харесвам и...Сега ми е сърдита и ме мисли за няква надуфка 100 % , спря да ми пише, изобщо спря всякакъв контакт със мен.А и още нещо разбрах ,че един мой бивш "приятел" , който ми беше като брат и е говорил глупости за мен,и я е настройвал срещу мен.Как мога да си я върна? Имам ли шанс отново да си върна вниманието от нея?
    Брат ти по цял ден като маимуна ли висиш по тея лостове ? ахахах

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ау,еми изложил си се.Не очаквай чудеса,не чакай тя да ти пише,пиши и ти на нея.Направил си грешка-поправи я (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

авторе в usa на такива като тебе им викат 'douchebag' . Иначе и аз се занимавам с този спорт и той е всичко за мен. Нямам нищо друго освен него :/

хаха беше ми се случило нещо подобно преди време . По фейсбуците се правите на големите работи , а на живо не струвате нищо !! И нали същата работа и при мен по facebooka чатове по цели нощи .. излязохме 2-3 пъти . Смях , закачки .. това онова ... ( аз бях заета и между нас нищо нямаше се получи, но просто ми допадна супер много )... Даже един път 5 часа говорихме по телефона .. хвана си приятелка ... и съвсем вече все едно не съществувам .. нито здравей , нито ми пишеше , нито ми звънеше .. Разминаваме се на улицата и нищо .. като непознати .. Даже излизахме на кафе с обща компания ... нищо въобще не ми говореше .. не ме поглеждаше .. Пълна тъпотия .. Но и аз почнах му отговарям със същото след време почна пък ми пише ми говори .. но вече нямах желание да му отговарям .. Затуй моето момче гледай си спорта любовта не е за теб !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ти си я пренебрегнал,тя се е почувствала гадно.Може би можеш да оправиш нещата,като и покажеш,че искаш да си с нея.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си