- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тежки цигари ?
Вярно ли е че тежките цигари са по-вредни от по-леките ? Аз пуша тежки дето дерат много, и мои приятели дето пушат по-леки ми викат че се тровя с тия цигари. Вярно ли е ?
Тежки или вредни - все е цигара. В по-тежките има повече тутун и всичко е в повече. Твоите приятели също се тровят.
Като си почнал да пушиш, защо ти пука дали се тровиш?
Пуша всякакви и тежки и леки, ама интересното е, че мен не ме дере...
От колко време пушиш?
от 4 години... пуша червено малборо, червен давидофф или черен дънхил. Като дам на някой да пуши от моите ми вика баси отровата ;d
То, че цигара, цигара верно. Ама според мен по-тежките повече вредят.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
По-тежките вредят повече именно, защото са по-тежки. Въпроса си е реторичен. За това хората гледат да минават на по-леки цигари - за да не им вредят толкова много. И да, тези цигари, които пушиш ти са повече от отрова :S
повече отрова са, но като ще се тровиш - поне се трови качествено
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
eстествено че се тровиш много повече,мисли малко
Абе тия цигари са ти изпили мозъка, има си причина да се казват, че са по-тежки, демек са по-вредни....
Отстрани има показатели, по които се определят. Катран, никотин и въглероден монооксид. Катрана и вългеродния монооксид тровят организма, а в по-тежките цигари са по-концентрирани. И сам можеш да стигнеш до логическото следствие.
Не всички тежки цигари дерат, както и някои леки дерат силно. Цигарите, които пушиш са качествени и долнопробните марки може да са също толкова тровещи. Но поне да си знаеш, че хич не черниш леко дробовете. И аз бях на черен дънхил, червено боро и синьо виктори, но за няколко дена можеш да минеш на по-леки. В момента карам на син давидоф, пуша същото количество като преди, но се усеща разликата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-вредни са, да, но все си е цигара. Аз също преди пуших най-силните, в момента съм на единички. Като свикнеш с тях, си ги усещаш също толкова силно. Ама запалиш ли по-силна цигара, наистина си е отрова.
За нула...И аз така, слезнах на тройки, ама като ходя на дискотека и като изпуша една цяла кутия там и на другия ден ми се гади и си взимах 1-ка поне да ми е по-леко. Точно за седмица...Даже всички зарибих - и майка ми, и вуйчо ми, и кака ми покрай мен почнаха, а и те бяха на 7-ци хаха. Свиква се, после наистина си ги усещаш доста силно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мда, пуша си нормално, даже по-малко и отпреди. По половин кутия пуша на ден (ако излизам), ако съм си вкъщи - 5 цигари ако изобщо се сетя да запаля. Ама в дискотеката си пуша 1 цяла кутия, дори и преди това и през деня, вечерта да съм пушила...ии на следващия ден ми се гади и не пуша изобщо или чак вечерта.. ;д
**от тази тема ми се допуши, отивам хахаха
Уау, цяла кутия на дискотека. Това не може да е добре за джобните :] . Това, което съм забелязал покрай пушачите около мен - в повечето случаи купуването на по-леки цигари води до повече пушене и вечерта се купува нова кутия, защото старата е свършила за един ден ...
За седмица и нещо си нормализирам бройката на по-леките, а и на дискотека дали ще са леки, дали тежки - всички свършват.