.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Искам да попитам нещо, свързано с местенето в друго училище

Здравейте .. Понеже незнам дали е за тука темата, ще помоля да бъде преместена и да бъда ОСВЕДОМЕН .. Та .. понеже незнам в кое училище да ида, ще ви попитам вас .. Имам предложения за две училища, в които смятам да се кандидатирам (така да се каже) .. Едното е Езиковата Гимназия .. (ГПЧЕ) .. Другото е Спортното "Георги Бенковски" .. Смятам да ида в езиковата, защото езиците, с които смятам да се запиша, ги владея много добре (особено английски) .. За спортното .. Там един приятел от друг град (Троян) ми предложи да ходя с него в това училище .. Някой има ли предложения, кое от двете да избера ??

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    От Варна ли си? Аз ти препоръчвам Езикова. Първото, което е ти дава повече възможности. Знаеш езика, отиваш и го усъвършенстваш и после заминавам за Чужбина. Ако искаш да останеш, най - малкото навсякъде, където ще работиш, искат Английски и Немски. Спорта е хубаво нещо, но според мен не да се занимаваш професионално, а и в България малко възможности има за реализация. Спортувай си лошо няма. Но езиците никога не са излишни.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Голям фен
    От двете които си изброил Езиковата.. Междо другото и аз бях като тебе..мислех да ходя в езикова или спортното но накрая флязох другаде в гимназия по механотехника и електротехника с паралелка Електрообзавеждане на производството. ^.^

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    От Варна ли си? Аз ти препоръчвам Езикова. Първото, което е ти дава повече възможности. Знаеш езика, отиваш и го усъвършенстваш и после заминавам за Чужбина. Ако искаш да останеш, най - малкото навсякъде, където ще работиш, искат Английски и Немски. Спорта е хубаво нещо, но според мен не да се занимаваш професионално, а и в България малко възможности има за реализация. Спортувай си лошо няма. Но езиците никога не са излишни.
    Забравил съм да кажа, но съм от Плевен

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    е, мнението не ми се променя хаха
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Добре .. Може да се заключи темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си