- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Принца от приказките???
ето ти и отговорите:
1. не знам, дали наистина и ти си на 19, ама мисля, че за толкова години, би трябвало да знаеш какво значи израза "усмихнат човек", но все пак не буквално, а ПРЕНОСНО означава - позитивен,приемащ нещата ПОЗИТИВНО, гледащ напред,а не да се депресира от кофти моменти и трудно да ги преодолява
4. приемай го както искаш, но за мен един човек, независимо от финансите си, независимо от това дали е метъл, пънкар и т.н. трябва да е добре облечен,изгладен, чист и т.н. ... А аз мисля, че споменах, че това са моите представи за "принц", който несъществува, така че дали е по мой вкус или не, няма значение..
5. Умен за мен означава любознателен човек,интересуващ се и знаещ много неща, да може да взима решения сам, да може да се справя в дадена ситуация, да е амбициозен...
6. Я, стигатова си е чисто заяждане, миличка...
7 и 8. и на това не виждам смисъл да отговарямОТНОВО: ВСЕКИ СИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ.. много ми е интересно ти да отговориш на тези въпроси... Ако погледнем от твоя заядлив реализъм, с който се опитваш да ме изкараш празноглава, а себе си велика, не виждам смисъл да отговарям,след като ще се изкажеш негативно, каквото и да напиша
![]()
9 сейм![]()
17. ДА СПОДЕЛЯ ВСИЧКО С МЕН, означава: да споделя живота си, вълнения, надежди, мечти... ох, и това е доста заядлив въпрос
19. не,не ... не виждам смисъл от отговор.. просто ще кажа - да не се ограничава само с един стил музика ... достатъчно ли е?