- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Принца от приказките???
Не знам дали си прочел/а по-горе какво написах, но това, че съм дала критерии за един несъществуващ човек, не виждам нищо лошо в това... Нито го търся, нито мисля, че съществува... темата не беше относно "търся това момче, моля кажете ми къде да го намеря и има ли изобщо такова..." Исках просто да си пуснете въображението на свобода и да погледнете нещата от към приказната им страна. Обаче тесногръди хора като теб не могат да излязат от реалния свят и нападат хора като мен, т.е. тези , които искат поне за момент да помечтаят за нещо несъществуващо...
И не мога да разбера защо ме нападате, след като нито ме познавате, нито знаете нещо за мен. Да не говорим, че както казах по-горе, за мен най-важното е този, който е до мен да има акъл в главата и да се обичаме ВЗАИМНО ....
Ей, страшно тесногръди хора има в днешно време...после защо всички сме били под стрес и в депресия...
Но всеки си е различен сам за себе си...
Не искам да засегна никого, нито да споря, идеята беше друга, ноооо явно няма вече хора с въображение... Здраве да е... това да ни е проблемът на държавицата ни....![]()
Няма лошо да мечтаеш.На мен лично просто не са ми ясни някои от критериите,затова,където исках,помолих за пояснение...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ето ти и отговорите:
1. не знам, дали наистина и ти си на 19, ама мисля, че за толкова години, би трябвало да знаеш какво значи израза "усмихнат човек", но все пак не буквално, а ПРЕНОСНО означава - позитивен,приемащ нещата ПОЗИТИВНО, гледащ напред,а не да се депресира от кофти моменти и трудно да ги преодолява
4. приемай го както искаш, но за мен един човек, независимо от финансите си, независимо от това дали е метъл, пънкар и т.н. трябва да е добре облечен,изгладен, чист и т.н. ... А аз мисля, че споменах, че това са моите представи за "принц", който несъществува, така че дали е по мой вкус или не, няма значение..
5. Умен за мен означава любознателен човек,интересуващ се и знаещ много неща, да може да взима решения сам, да може да се справя в дадена ситуация, да е амбициозен...
6. Я, стигатова си е чисто заяждане, миличка...
7 и 8. и на това не виждам смисъл да отговарямОТНОВО: ВСЕКИ СИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ.. много ми е интересно ти да отговориш на тези въпроси... Ако погледнем от твоя заядлив реализъм, с който се опитваш да ме изкараш празноглава, а себе си велика, не виждам смисъл да отговарям,след като ще се изкажеш негативно, каквото и да напиша
![]()
9 сейм![]()
17. ДА СПОДЕЛЯ ВСИЧКО С МЕН, означава: да споделя живота си, вълнения, надежди, мечти... ох, и това е доста заядлив въпрос
19. не,не ... не виждам смисъл от отговор.. просто ще кажа - да не се ограничава само с един стил музика ... достатъчно ли е?
Критерии...ако почна да изброявам ще се уплаша направо от себе си.Няма да намеря човек,който да покрива всички,а и не е нужно.Просто характерите трябва да си пасват много добре.
Тесногърди ? Еми, сори че трябва да разваля представата ти за света (която е присъща не за едно 19 годишно момиче, а за едно разглезено 9 годишно), ние не сме понита, които ядат дъги и серат пеперудки. Че някъде там зад хоризонта от преливащи кофи с боклуци се крие зелена страна с много слънце и прекрасен замък, в който живее принцът на сърцето ми?
Нека ти кажа какво означава за мен въображение, и какво означава перфектният мъж. Не ме интересува това как се облича, не ме интересува каква музика слуша, нито откъде идва. Перфектният мъж за мен не е рицар на бял кон, със заслепяваща очите (и разума) броня, а човек с широка усмивка и искрени очи. Перфектният мъж с когото аз няма да препускам между поляни яздеики еднорози, ами ще прекарам weekend-а сгушени на дивана, завити в едно одеяло, тъпчейки се с пуканки с повече масло и гледайки някои загубен филм, знаейки че не ми пука какво става във филма, щом като чувствам топлината и любовта му до себе си.
Въображение? Ето ти го.