Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
Любовта е да обичаш, както достойнставата, така и недостатъците на човекът до себе си.

Ти казваш "принц, който да се влюби в мен, да ме обича,уважава и да е еди-какъв си", а това не е търсене на любов, а просто интереси. Твоите интереси. Егоистично и курвенско. Никъде не написа, че искаш да обичаш, никъде не написа, че искаш личност, никъде не написа какво ще дадеш...

Принцесите от приказките (поне смислените) винаги се влюбват в някой просяк, но селските момичета винаги ги взима някой принц, в повечето случаи, защото са хубави.
Явно ти не си принцеса, нямаш какво да дадеш - затова търсиш някой да ти даде и да ти осигури.

Не знам, 'Сексът и градът' ли си гледала или просто са ти заложени такива разбирания и критерии, но не е хубаво. Тъжно е.

Накрая нито ще си се уредила с този от описанието, нито ще си намерила любов.
Не знам дали си прочел/а по-горе какво написах, но това, че съм дала критерии за един несъществуващ човек, не виждам нищо лошо в това... Нито го търся, нито мисля, че съществува... темата не беше относно "търся това момче, моля кажете ми къде да го намеря и има ли изобщо такова..." Исках просто да си пуснете въображението на свобода и да погледнете нещата от към приказната им страна. Обаче тесногръди хора като теб не могат да излязат от реалния свят и нападат хора като мен, т.е. тези , които искат поне за момент да помечтаят за нещо несъществуващо...
И не мога да разбера защо ме нападате, след като нито ме познавате, нито знаете нещо за мен. Да не говорим, че както казах по-горе, за мен най-важното е този, който е до мен да има акъл в главата и да се обичаме ВЗАИМНО ....
Ей, страшно тесногръди хора има в днешно време...после защо всички сме били под стрес и в депресия...
Но всеки си е различен сам за себе си...
Не искам да засегна никого, нито да споря, идеята беше друга, ноооо явно няма вече хора с въображение... Здраве да е... това да ни е проблемът на държавицата ни....