Цитирай Първоначално написано от alwayssmilingplease Виж мнението
Ей, страшно тесногръди хора има в днешно време...после защо всички сме били под стрес и в депресия...
Но всеки си е различен сам за себе си...
Не искам да засегна никого, нито да споря, идеята беше друга, ноооо явно няма вече хора с въображение... Здраве да е... това да ни е проблемът на държавицата ни....
Тесногърди ? Еми, сори че трябва да разваля представата ти за света (която е присъща не за едно 19 годишно момиче, а за едно разглезено 9 годишно), ние не сме понита, които ядат дъги и серат пеперудки. Че някъде там зад хоризонта от преливащи кофи с боклуци се крие зелена страна с много слънце и прекрасен замък, в който живее принцът на сърцето ми?

Нека ти кажа какво означава за мен въображение, и какво означава перфектният мъж. Не ме интересува това как се облича, не ме интересува каква музика слуша, нито откъде идва. Перфектният мъж за мен не е рицар на бял кон, със заслепяваща очите (и разума) броня, а човек с широка усмивка и искрени очи. Перфектният мъж с когото аз няма да препускам между поляни яздеики еднорози, ами ще прекарам weekend-а сгушени на дивана, завити в едно одеяло, тъпчейки се с пуканки с повече масло и гледайки някои загубен филм, знаейки че не ми пука какво става във филма, щом като чувствам топлината и любовта му до себе си.

Въображение? Ето ти го.