- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малка дискусийка
Всъщност да...
Ако ставаше въпрос за самата дреха, въобще нямаше да има дискусия.
И спря да се върти за миг земята..
Анцуг нося само на фитнес/когато ходя да тичам и в час по физическо. Не ми харесват анцузите и с дънки/панталон ми е удобно и без проблем си ходя бързо, че и тичам, дори и на токчета когато съм.
Everything changes, but beauty remains ...
^ Не е, аз за бургазлии го знам :Д
Everything changes, but beauty remains ...
За мен анцунгът е дреха единствено за спорт и за нищо друго. Мога да го нося и в къщи и до там. Другото с което не бих излязъл в центъра са късите панталони и бермудите, независимо каква жега е. Те са за плажа или отново за спорт. Миналото лято ходих с къси панталони до работа, защото пътувах с велосипед, но дънките ми бяха в раницата и веднага се преобличах.
Не може ли да разчупиш "правилата" и да си моташ по къси гащи?
Не виждам смисъл нарочно да се вариш в дълги дрехи.. през лятото и да ти се поти задника.
Аз го чувам за пръв път, че са само за плажа..
Бъдете по-различни и не се влияйте от модата и етикета.
Не виждам смисъл,да се глася за да отида до магазина,да си разходя кучето или до приятелка на бързо...Друг е вече въпроса с вечерните излизания,кафета,мотаене по моловете и други...
I was born to be somebody!
Не ми пречи това кой кога носи анцуг, стига да не е с него на бала и сватбата си.
Но докато четох малоумната статия и коментарите, се замислих от кога пък дънките станаха връхТа на официалните дрехи. Не съм толкова стара, но си спомням и времето когато дънките изобщо не се приемаше като нещо официално. Даже има някои модели, които са толкова нелепи, че и с най-широкия анцуг да се помъкнеш ще е по-добре.
Откога кафетата и баровете станаха места за официално облекло? Изобщо не ми пука този, с които съм излязла дали е по дънки или по анцуг.
Последно редактирано от Hayashi : 03-15-2012 на 19:55
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en