.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Писмо за чужбина ???

Здравейте,
    може ли някой да ми помогне с въпроса за изпращане на пощенско писмо с Български пощи за чужбина. Искам да изпратя едно писмо до моя приятелка в чужбина, но нямам никаква представа как става понеже ще изпращам за пръв път. Ако има изпратили или поне информирани, моля да ми помогнете - как се попълва, заплаща ли се и колко и всичко, което знаете.. Благодаря Ви предварително )

P.S Може ли да се изпраща писмо без да се попълни името на подателя, a само пощенския код?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е, кое писмо може да се изпраща без име на подателя? Не може, разбира се. Отиваш до пощата - казваш искам плик (кутия за колет), обясняваш, че искаш за чужбина. Пишеш там, каквото искаш (или слагаш). На местата, където попълваш има книжки с кодовете на всяка страна. Попълваш данните и отиваш на касата. Не знам точна цена, писмо не съм изпращала, само колети.

П.П - Грешен раздел.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си