От доста време мисля да си боядисам косата в ярко червено /светлоотразително/. Половината ми коса е черна другата половина е кафява с червен отенък /черното са корените ми, които стигат горе/долу до половината глава, а другата половина е боядисаната част/. Въпросите ми:
1.Ще се получи ли равномерен цвят, като се има предвид сегашната ми шарена коса?
2.Ще ми ходи ли като се има в предвид, че съм леко тъмна в лице. И когато се изрусих не ми стоеше много добре?
3.Ще ми направят ли проблем в училище, че ще приличам светофар /в смисъл позволено ли е да ходя така/?
4.Според вас ще изглеждам ли "евтино", защото не искам това да се получава?
5.Лесно ли ще мога след това да премахна червения цвят /т.е. когато реша, че не го искам вече/?
6.Проблем ли ще е да се боядисам, но като на кичури /т.н. всеки един кичур от косата да е хванат отделно с фолио и там нанесен с боя, защото не искам боята да достига до кожата ми пряко и да вреди прекалено много на корените./?
П.С.: Ако някой ми обясни как да кача снимки ще кача една, за да покажа точно как искам да съм, но мисля, че вие сте се досетили вече.