Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
От доста време мисля да си боядисам косата в ярко червено /светлоотразително/. Половината ми коса е черна другата половина е кафява с червен отенък /черното са корените ми, които стигат горе/долу до половината глава, а другата половина е боядисаната част/. Въпросите ми:
1.Ще се получи ли равномерен цвят, като се има предвид сегашната ми шарена коса?
2.Ще ми ходи ли като се има в предвид, че съм леко тъмна в лице. И когато се изрусих не ми стоеше много добре?
3.Ще ми направят ли проблем в училище, че ще приличам светофар /в смисъл позволено ли е да ходя така/?
4.Според вас ще изглеждам ли "евтино", защото не искам това да се получава?
5.Лесно ли ще мога след това да премахна червения цвят /т.е. когато реша, че не го искам вече/?
6.Проблем ли ще е да се боядисам, но като на кичури /т.н. всеки един кичур от косата да е хванат отделно с фолио и там нанесен с боя, защото не искам боята да достига до кожата ми пряко и да вреди прекалено много на корените./?

П.С.: Ако някой ми обясни как да кача снимки ще кача една, за да покажа точно как искам да съм, но мисля, че вие сте се досетили вече.
От опит ти казвам на тъмна коса може и да се получи, но ще стои максимум до първото измиване. Трябва да си обезцветиш коста първо.

Взимаш си фон дьо тен един-два нюанса по-светъл от естествената ти кожа и проблмеът е решен.

Зависи в какво училище си. В някои местят и изключват за такова нещо, ако не го премахнеш, а други не ги ебе.

Един цвят на косата не може да те направи евтина. С какъв грим, дрехи и отношение ще го съчетаеш е истинският фактор. Цветът, който си избрала може да стои много нежно и женствено, но това зависи от теб.

Червеният цвят се маха изключително трудно и ще е много изтощитело и вредно за косата ти. Аз няколко обезцветявания не можех да се отърва от него. Най-добрият вариянт ще е да изчакаш да израстне, а когато цветът пада може да получи много грозно. Затова мисли преди да действаш.

Корените...Хах, не смяташ ли,че щетата, която ще нанесеш с боядисването на върховете си няма да навреди и на корените ти? А дори да не навреди има много неща, които да се случат на самата коса и върховете й.
Иначе, според мен, е грозно да имаш черни корени и половината ти коса да е черна, но да имаш ярко червени кичури.
Може да ти се получи хубаво, но на мен ми звучи грозно и си го представям изглеждащо доста неподдържано. Пък и невъзможно, ще трябва да се изрусяваш и без това, ако искаш този цвят.

Защо просто не си боядисаш цялата коса с червена къна или шампоан оцветител, когато я изсветлиш, а отделни кичури да направиш ярки? Ще е много по-добре.

Снимки..Сваляш си ги на компютъра, влизаш в prikachi.com, качваш ги и ни показваш линка - да знаеш по принцип.