- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с срамните устни
Значи на 13 съм и имам големи и сбърчкани срамни устни.Нещо като това, само,че по малки(първите).http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B3...&ty=53Това нормално л е за момиче на мойта възраст??Но мога да ги понасям вече.След години като почна полов живот и партньора ми като ги види, ще се отврати сигурно...Не искам това да се случва.искам си малки и перфектни.Мисля дори и за операция.Чела съм, че има такава.ХЕЛП
Не е нещо ненормално. Явно такава ви е (не знам как да го нарека) "физиката"/ там отдолу. Много жени са чувствителни на тази тема и просто се подлагат на операция. Няма нищо срамно да попиташ майка си за това.Не си мисли, че имаш нещо ужасно, защото не е така.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Толкова завиждам на жените с перфектни, бих се престрашила дори и на операция, ако имах годините за такава...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не мога да отговарям за някаква обща мъжка гледна точка, но с приятели сме коментирали и никой не се влияе от формата там долу. Каквото дойде, така да се каже. Не мисля, че ще имаш проблеми в сексуалните си взаимоотношения в бъдеще, за мен ще е странно някой да не те възприема така.
Ако обаче не се чувстваш физически удобно, а не само психически, говори с родителите си и се консултирайте с лекар.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Определено не бих ги докоснал с език![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аха, ама пускаш тема във форум иначе
П.П.
Снимките на срамни устни в тоя форум зачестяват нещо...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Скоро очакваме да ги прекръстят на устни
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това не е моя снимка, а снимка намерена от нета.И съм я сложила за да разберете какво имам в предвид![]()
Моя съвет е да не се пипаш, освен ако нямаш физически дискомфорт. В противен случай говори с баща си. Това излиза от темата за естетика и е проблем, който баща ти макар и мъж, ще разбере.