.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Проблем с срамните устни

Значи на 13 съм и имам големи и сбърчкани срамни устни.Нещо като това, само,че по малки(първите).http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B3...&ty=53Това нормално л е за момиче на мойта възраст??Но мога да ги понасям вече.След години като почна полов живот и партньора ми като ги види, ще се отврати сигурно...Не искам това да се случва.искам си малки и перфектни.Мисля дори и за операция.Чела съм, че има такава.ХЕЛП

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не е нещо ненормално. Явно такава ви е (не знам как да го нарека) "физиката"/ там отдолу. Много жени са чувствителни на тази тема и просто се подлагат на операция. Няма нищо срамно да попиташ майка си за това. Не си мисли, че имаш нещо ужасно, защото не е така.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Толкова завиждам на жените с перфектни, бих се престрашила дори и на операция, ако имах годините за такава...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от aleksandra74 Виж мнението
    Толкова завиждам на жените с перфектни, бих се престрашила дори и на операция, ако имах годините за такава...
    Какво означава "перфектни"? Такива няма. Просто ти си на 13 г. и си супер чувствителна на някои теми. Това е нормално и си внушаваш. Изчакай и виж след време как ще се чудиш на акъла си преди
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Не мога да отговарям за някаква обща мъжка гледна точка, но с приятели сме коментирали и никой не се влияе от формата там долу. Каквото дойде, така да се каже. Не мисля, че ще имаш проблеми в сексуалните си взаимоотношения в бъдеще, за мен ще е странно някой да не те възприема така.

Ако обаче не се чувстваш физически удобно, а не само психически, говори с родителите си и се консултирайте с лекар.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Определено не бих ги докоснал с език
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ....Ако обаче не се чувстваш физически удобно, а не само психически, говори с родителите си и се консултирайте с лекар.
    Този проблем е дори по-голям от дугия.майка ми е в друга държава и няма как да говоря с баща си на тази тем, 1-во ме е срам, 2-ро той е мъж и няма да ме разбере ....
    Последно редактирано от aleksandra74 : 03-03-2012 на 12:19

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аха, ама пускаш тема във форум иначе

П.П.
    Снимките на срамни устни в тоя форум зачестяват нещо...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Скоро очакваме да ги прекръстят на устни
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Това не е моя снимка, а снимка намерена от нета.И съм я сложила за да разберете какво имам в предвид

Моя съвет е да не се пипаш, освен ако нямаш физически дискомфорт. В противен случай говори с баща си. Това излиза от темата за естетика и е проблем, който баща ти макар и мъж, ще разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си