.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Уж пишеше през пролетта, но ще видим кога ще излезе.
    За име никъде не видях да се е споменавало.

На Бил коя му е новата прическа?
    Спрях да им следя развитието още през 2009 някъде.
    Още тогава точно той започна да заприличва все повече и повече на обърнал резбата.
    Много ми се развали мнението за тях след албума Zimmer 483, а и след като започнаха да превеждат всичките си песни на английски. Такова просене направо на внимание и известност хич не им се връзва в облика, който си бяха изградили.

Авторке, не ме разбирай погрешно. Нямам нищо против тях. Няколко години от животеца съм ги слушала всеки ден и сърце не ми дава да кажа лоша дума. Още ги слушам от време на време, но само старите им албуми и само песните на немски.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Leticcia
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Уж пишеше през пролетта, но ще видим кога ще излезе.
    За име никъде не видях да се е споменавало.

На Бил коя му е новата прическа?
    Спрях да им следя развитието още през 2009 някъде.
    Още тогава точно той започна да заприличва все повече и повече на обърнал резбата.
    Много ми се развали мнението за тях след албума Zimmer 483, а и след като започнаха да превеждат всичките си песни на английски. Такова просене направо на внимание и известност хич не им се връзва в облика, който си бяха изградили.

Авторке, не ме разбирай погрешно. Нямам нищо против тях. Няколко години от животеца съм ги слушала всеки ден и сърце не ми дава да кажа лоша дума. Още ги слушам от време на време, но само старите им албуми и само песните на немски.
    Наистина старите им песни са мноого добри, но просто вече ти слушам цяла година всеки ден и започнаха да ми омръзват...Наистина започна да прилича на обратен, но това си е негово решение и въпреки всичките им кусури аз още харесвам как пеят, само вече не ме кефи новият им имидж...но се свиква....
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си