.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Главоболието...

Твърде често срещам клишето, че жените имали навика да отказват секс, казвайки, че ги боли главата. Да, обаче примерно на мен никога не ми се е случвало и е много по-вероятно аз да откажа секс, защото съм пиян и надут от бири и няма никакъв шанс да извършвам такива сложни действия, отколкото жена да откаже на мен. Смисъл, останал съм с впечатлението, че на жените им се ебе нон-стоп.

Може би не е правилно да задавам този въпрос тук, защото всички сте девствени, но на вас момчета отказвало ли ви е секс момиче, с което ходите и по принцип се ебете? С какви оправдания?

А вие момичета, отказвали ли сте секс с тъпи оправдания и защо?

Повече от фен Аватара на flawless_
    НА ИСТИНСКИЯ МОЙ СЪМ МУ НАПРАВИЛА БЕЛА МАГИЯ, ЗА НАС НЯМА ТАКИВА ПЕРИПЕТИИ ....
    НО ДЕТО СЕ ВИКА: БОЛИ МЕ ГЛАВАТА, ДЕБЕЛАТА ГЛАВА!!!! БОЛИ МЕ В МЪГЛАТА, В ГЪСССТАТА МЪГЛАААА!!!!!

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Твърде често срещам клишето, че жените имали навика да отказват секс, казвайки, че ги боли главата. Да, обаче примерно на мен никога не ми се е случвало и е много по-вероятно аз да откажа секс, защото съм пиян и надут от бири и няма никакъв шанс да извършвам такива сложни действия, отколкото жена да откаже на мен. Смисъл, останал съм с впечатлението, че на жените им се ебе нон-стоп.

Може би не е правилно да задавам този въпрос тук, защото всички сте девствени, но на вас момчета отказвало ли ви е секс момиче, с което ходите и по принцип се ебете? С какви оправдания?

А вие момичета, отказвали ли сте секс с тъпи оправдания и защо?
    Аз съм имал много предложения от момичета да правя секс, които съм отказвал. Не защото не ми се е е*ало, а защото ме е било страх да не се проваля. Веднъж се пробвах обаче, престраших се, момичето просто беше много настоятелно. Целият треперих като някакъв зубар с очила, но в момента, в който го вкарах ми стана толкова кеф, ама наистина такъв кеф не бях чувствал през живота си и свърших за няма и 30 секунди. Та от тогава не съм правил секс, вече повече от две години. В смисъл ... зле съм. Но в общи линии винаги съм отказвал и причината е, че ме е страх да не се изложа. Toва е.

Супер фен Аватара на Passi0n
    от секс минава глава за 30-40 минути, но след това пак продължава да боли

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n Виж мнението
    от секс минава глава за 30-40 минути, но след това пак продължава да боли
    не е добра идея при главобол да се прави секс - при оргазъм може да ти изскочи чипа от главата, а последствията да са фатални

чипа ми е в задника, оттам няма опасност да изскочи ;с

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n Виж мнението
    чипа ми е в задника, оттам няма опасност да изскочи ;с
    Що? Да нямаш запек?

не, имам дилдо там

Мега фен
    Не са ми отказвали секс по "здравословни причини" но са ми отказвали, все пак не може да всеки да му се ебе 365 24/7 в годината. Аз по принцип колкото и да съм бил пиян надрусан или каквото и да е било почти винаги ми се е правило секс но е имало случаи, в които съм си бил в къщи и съм отказвал да изляза и да се видим в замяна на секс/свирка или промоция
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Не са ми отказвали секс по "здравословни причини" но са ми отказвали, все пак не може да всеки да му се ебе 365 24/7 в годината. Аз по принцип колкото и да съм бил пиян надрусан или каквото и да е било почти винаги ми се е правило секс но е имало случаи, в които съм си бил в къщи и съм отказвал да изляза и да се видим в замяна на секс/свирка или промоция
    Aми да ти кажа на мен ми се е*е ако не 365 дни в годината, то към 350-360 дни нон-стоп

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Aми да ти кажа на мен ми се е*е ако не 365 дни в годината, то към 350-360 дни нон-стоп
    Е то и аз съм тъй :Д
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Не са и не очаквам някога да ми откажат, защото изпитвам силно влечение към нимфоманки.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

на мен моя в квото и състояние да е бил никога не ми е отказвал секс,аз рядко му отказвам(главно защото имам мускулна треска и ме боли всичко)..той проявява разбиране де заради главоболие никога не съм му отказвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си