- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прав бретон
Здравейте
По принцип си вдигам бретона с малко лак за коса,(не съм фен много на гелосаните прически а й не ми се занмава да отделям време за такива работи , тази прическа ми отнема 1 мин. за цял ден), косата ми е чуплива и вчера случайно взех на майка ми пресата xD и си изправих само бретона , хареса ми резултата и искам да ви попитам ще ми изгори ли косата ,ако примерно я изправям всеки ден или през ден . Бретона ми е дълъг 2/3 см предполагам ,че дори и да изгори аз като се постригна няколко пъти за 2 месеца косата ще ми порастне на ново ,ако не направо 0 номер :Д (което не ми отива но както и да е).
Поздрави !
Зависи от косата ти. Аз от няколко месеца си я изправям доста често и все още си е здрава.
Също ще е добре да използваш течни кристали или нещо за топлинна обработка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами ,не не мисля ,че ми се разправя с течни кристали и тнт .. (но много благодаря за инфото) ами някакъв балсам против изгаряне или шампоан ли не знам не ги разбирам .. ? а и се интересувах главно колко често мога да я изправям ?
Поздрави !
До тук благодаря на Hayashi
То е очевидно ,че ми гори косата и именно само заради това питам колко често е нормално да се използва преса , единпът на седмица ,всеки ден .....
А и попитах за някаквъв балсам или шампоан .
Поздрави![]()
след измиване на косата я изправяй
не се изказвай неподготвен,прасе