.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво направих?

Здравейте. Имам малко тъп проблем. Той е, че с момчето, което харесвам сме приятели пишем си по скайпа и така нататък, но скоро той не е идвал на училище и не сме се виждали. Обаче преди ми пишеше всеки ден, разпитваше ме какво харесвам, а от 3-4 дни изобщо не ми пише, а ако аз му пиша ми отговаря след часове и то лаконично. Не може да ми е сърдит, защото не сме се виждали, че да съм му казала нещо, с което да го засегна, просто изведнъж спря. Може да кажете, че съм параноична, но това наистина ме тревожи и не знам как да го питам защо го прави.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Питаш го направо, няма какво да губиш. Пък и щом не ти пише или те отбягва по някакъв начин, значи просто не трябва да се занимаваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

просто ми е чудно защо спря изведнъж ;s

Град
    Варна
    Ами може да няма интерес към теб, друго момиче. Попитай го просто.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Reenata
    Някои са такива. Просто и ти не му пиши,няма какво да го питаш. Той ще се сети за теб и ще ти пише някой ден .....

аз не мисля, че при първата пречка трябва да слушаш съвети от сорта на "откажи се, щом е спрял" или да го играеш на много горда и т.н.; изразявай си чувствата малко от малко - питай го какво не е наред, дали не ти се сърди и т.н.
    няма да умреш, ако преглътнеш гордостта си за момент. ако и сърдечния ти опит да възобновите контакт удари на камък, тогава се отказвай.

може да си има и лични проблеми бтв; може да е загубил интерес наистина; или ти да си била лаконична и трудна за общуване (помисли си дали си му отговаряла с охота и т.н.), и той сега да е отебал и да ти връща тъпкано на твоите опити да си говорите;
    много вероятности.
    питай го деликатно : "абе какво става, да не се сърдиш нещо, май ме отбягваш" и нещо лежерно, че да не изглежда много натегаческо; ама по-добре изрази някакво настроение, някакво чувство. и ще ти олекне на любопитството "какво не е наред".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз мислех да не му пиша не заради гордост или нещо такова, просто реших да не му досаждам...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    "абе какво става, да не се сърдиш нещо, май ме отбягваш"
    Тва ще свърши работа според мен.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    може пък да има някакви проблеми вкъщи. и това не е изключено.
    иначе всички момчета си менят настроенията като носни кърпички. дразнят ме :д
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако спра да отговарям, най-вероятно означава, че играя дота и в следващите 5 часа ще хвърля веднъж око на скайпа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от apple_pie Виж мнението
    аз мислех да не му пиша не заради гордост или нещо такова, просто реших да не му досаждам...
    Няма и смисъл. За мен отговорът е очевиден - харесвал те е, ти не си отвърнала по никакъв начин, той е решил, че няма смисъл да се занимава повече.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Сега ще метна боба....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма и смисъл. За мен отговорът е очевиден - харесвал те е, ти не си отвърнала по никакъв начин, той е решил, че няма смисъл да се занимава повече.
    еммии напротив аз винаги му отговарям, пиша му, когато не ме изпревари и пускам някви намеци, ама той винаги ме реже (което не е на сериозно защото, той е такъв, че просто обича да реже и да затапва, ама пък може и да е на сериозно, знам ли го ;д)

Град
    Варна
    Човек като има желание, намира и начин. Това са 3 - 4 дена. За какво е това сърдене? А и да има проблеми, ако има интерес към теб, два реда да напише нищо не коства.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Тва ще свърши работа според мен.
    напълно подкрепям!!!

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако спра да отговарям, най-вероятно означава, че играя дота и в следващите 5 часа ще хвърля веднъж око на скайпа.
    99,9% от момчетата, с които съм имала вземане-даване са по същия начин, за това е най-добре да го питаш - нали знаеш, че ние няма как да сме сигурни на 100%, а просто предполагаме.

може да се е случило нещо с него... като го видиш на даскало го попитай дали е окей. Но го направи на живо, наче става прекалено безличнo.

а от друга страна, обърни внимание на колко често сте си писали. Колко често ти започваш разговорите, може просто да си му досадна в момента. Хората са социални типове, ако си общувате предимно по скайп, много ясно, че ще загуби интерес по някое време.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си