- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво милите за мъжете зодия скорпион?
Хора , характер ...
За аборигените от племето 'нгоба' в Папуа Нова Гвинея, за източноевропейците или за азиатците питаш точно мъже, които са 'зодия скорпион'?
питам по принцип ,защото има разлика за мъже - жени
Айде бе, а разлика между тия различни видове мъже дали има според теб?
Или няма, щото са родени между дата XY, та всички са със сходни черти![]()
Да се обаждам ли, или не искате да ме четете? :О
*инлове*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не бе, като видя нещо свързано със зодии и ми се повръща![]()
а пък моя асцендент е такъв
повдигам си самочувствието с това
Иначе D1esel-чо, това е тъй вярно за всички представители на тая зодия, които познавам, а се оказа, че не са един-двама май и това им е отличителен белег независимо дали е мъж или жена хаха (прекрасно <3)
Ама като говоря за зодиите и ми се подигравате! >.<
Напишете Линда Гудман в гОгле и вижте, жената се е обяснила на дълго и на широко <3
4XCOKИ
На всички им се прави кекс ;d ,баш много не, но любовта е друго ...
4XCOKИ
А НЗ, само за жени се сещам. Обаче мъжете Близнаци са...![]()
Аз съм Козирог(жена) и се занимавам с астрология, защото ми е забавно..ама си е сериозна наука. Накратко мога да ти кажа, че слънчевият ти знак (т.е. зодията ти, която знаеш, че си според датата на раждане) е твърде малка част, за да определиш характера на даден човек. Има си асцендент, Луна, Меркурий, Марс, Венера, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, които също играят определящи роли в хороскопа на човек. Това, което ще напиша за мъжете от дадените зодии,
е много общо казано, освен това си е и субектовно мнение. 'Начи...
Овен - бая груби са ми и по външен вид, и по поведение; на моменти са много просташки и имат нрави на пещерни хора...
Телец - хм, ирония на съдбата - познавам само жени от тази зодия; знам известни личности Телци-мъже, но не ме привличат особено...Имат стабилен външен вид. Жените, които познавам, са доста хубавки, но на моменти като че ли не виждат очевадни неща, случващи се около тях. Ценят красотата и естетично издържаното (едната много си държи на маникюра и винаги е искала да си отвори и козметичен салон - мечта й е
Близнаци - много раздвоени; познавам мъже от тази зодия..Непрекъснато хвърчат насам-натам; много са забавни, въпреки че на моменти ме дразнят; не приемат другите насериозно, а и себе си, което на моменти е весело и те кара да забравиш грижите. По отношение на външен вид - много високи и слаби, с продълговато лице и тънки широки устни, които не спират да дърдорят; интересуват се от всичко. На върха на клюката са, но ако искаш да получиш ''breaking news'' можеш спокойно да се допиташ до тях - с удовоствие ще то отговорят.
Раци - противоположният на мене знак..И са какво...еми, ще си призная - привличат ме. Раними. Чувствителни. На моменти ме дразнят и ми се ще са разбия с чук черупката им. Очарователни са. Има красиви екземпляри (поне аз на такива съм попадала).
Лъв - тези мъже са ми първи в класацията. Много ме привличат и въпреки че не би трябвало да се разбирам с тях си се ''лепим'' като стой и гледай. Харесва ми тяхната жизненост. Не всички са първи хубавци, но в тях има нещо много непринудено и добронамерено. На моменти са наивни, но са толкова сладки...Всичко мога да им простя.
Дева - леле, баща ми е такъв. Като типичната Дева, разбирайки, че се занимавам с астрология, ми каза: ''Хвани се занимавай с нещо по-практично, а не с простотии!''. На моменти ми иде да го убия, но няма да е от любов...И те ценят красивото, но същевременно да е и практично, и на по-ниска цена :Д:Д:Д. Чувствителни са, но ме дразнят с консервативността си и че трябва непрекъснато да се движат (както те, така и другите около тях) по правилата!
Везни - от тази зодия имам най-много приятели (и мъже, и жени) - приятни събеседници, с високо самочувствие за себе си, обичат да са обкръжени от хора с класа; не си падат по скандалите; гледат да разрешат всичко мирно и тихо. Но все пак не си представям мъж везни за мой сексуален партньор - сухи са ми за вкуса.
Скорпион - казват, че са най-големите ''сексаджии'' в зодиака, но не знам, защото за мен са ''тера инкогнита'' - не познавам нито един!
Стрелци - въобще не се долюбваме; гледаме се като изкопаеми.
Козирози - мъжете от моята зодия се държат на моменти по-зле и от Овните...
Водолеи - само като приятели, но споделяме доста общи идеи
Риби - 50/50; с някои си пасваме, с други - не. Магнетични са по някакъв свой си начин.
Мъжът Близнаци
Те са жилави, подвижни, с разпилени коси, в повечето случаи – светли очи. Носят впечатляващи дрехи, различни допълнения към тях и са много приказливи. Колкото са по-големи очите им, толкова по-високо са веждите им. Погледът е дяволит, очертанието на очите – окръглено. Устните са големи, светли, хармонични на цялостната фигура.
Най-характерното за Близнаците е, че непрекъснато си размотават ръцете и краката насам-натам.
Те са двойнствени, разговорчиви, мъжествени, привлекателни и любвеобилни. Много са интелектуални, любознателни, организират живота си само според собствените си разбирания. Ловки са, бързо мислят, но са непостоянни и разпилени.
...
Освен това са находчиви, дръзки и изобретателни, обожават мимолетните запознанства. Лесно приспособяеми, но страхотно неорганизирани. Лесно се уморяват, защото са много подвижни и пилеят енергията си безконтролно. Лесно се уморяват, защото са много подвижни и пилеят енергията си безконтролно. Близнаците действат не просто лесно, те действат успешно. Мислят бързо, забелязват фактите многопосочно, имат перфектна памет и ораторски способности.
Няма такова точно описание на човек, всичко е едно към едно!!! <33333
авв как ви се пише по толкова ного :О
4XCOKИ
зодиите имат връзка с човека, колкото и местоположението на плутон спрямо земята и другото което е, когато са определяли коя зодия, на кой месец отговаря, звездите са били наредени по 1 начин и от тогава са се променили
n00bs
Много сте ми странни. Да допуснем, че е любопитно и има някаква тенденция при някои характеристики (но това е твърде субективно, защото ако искаш да откриеш нещо някъде - ще го намериш :> ).
Та фанатичното вярване и доверяване на зодиите е абсолютна простотия иии к'ур за всичките филмари...
Аз примерно мога да открия някои от "типичните характеристики" на моята зодия в себе си, както и повечето хора...и те ги откриват, но не мога да се доверя на всичко...
ПС- скорпион съм
Най-подходящият партньор за моята зодия е скорпионът. *инлъв*
Най-добрата ми приятелка е скорпион. Много са раздразнителни и перверзни, но са страшни приятели.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ