- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво милите за мъжете зодия скорпион?
Ама не е казано, че трябва да вярваш на всичко. Дори ..няма как да вярваш на всичко, при положение, че има още куп глупости, които са ти на главата, свързани с астралните простотии. И аз не вярвам на всичко, но ми е супер интересно и основните, наистина основните характеристики са до някъде верни. Ако ти дам една статия за моята зодия, мога да кажа, че всичко е вярно, като бих добавила и още неща.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз лично не съм раздразнителен...сравнител о трудно се ядосвам (сериозно), ама...когато се случи - лошичко : )
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
странна ми е реакцията на хората, като им отговоря на глупавия въпрос "каква зодия си"
или се 'разочароват' или се радват ;д
позачетох някакви неща от любопитство...ииии странно, но доста верни неща има, доста.
не, че ще започна да вярвам в зодиите, но е любопитно ;д
хах , да сте чували за личен и индивидуален хороскоп?
Хората, които не вярват са много малко запознати,защото не са чели достатъчно , а това е сложна наука
Moй приятел си направи личен хороскоп и наистина с голяма точност му казаха в какво е добър и какво му предстои.
мъж ли е - какъвто ще да е на челото му е изписано че е зодия СВИНЯ!!!!!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не бъркайте понятията само... едно е да си вярваш на хороскопа дето ти го чете Алена по бтв, друго е да вярваш (не напълно!) на описанията/характеристиките за зодията си. :>
4XCOKИ
психопате ти атеист ли си
значи сме едно в тая илюзия с тебе, братко
на границата между това което сме
и истината за нищото
живея за вселената
4XCOKИ
щрудел познай каква зодия съм тогава ... миналия път не позна, а не вярвам да помниш каква съм
n00bs
Миналия път сигурно съм казала телец.
Нямам представа, мога да стрелям на посоки.
Стрелец. (а може и тогава това да съм казала)
4XCOKИ
близнаци ^^
все тая
каквато и да си
I really don't like u ^^
4XCOKИ