.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много сте ми странни. Да допуснем, че е любопитно и има някаква тенденция при някои характеристики (но това е твърде субективно, защото ако искаш да откриеш нещо някъде - ще го намериш :> ).
    Та фанатичното вярване и доверяване на зодиите е абсолютна простотия иии к'ур за всичките филмари...

Аз примерно мога да открия някои от "типичните характеристики" на моята зодия в себе си, както и повечето хора...и те ги откриват, но не мога да се доверя на всичко...

ПС- скорпион съм

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Много сте ми странни. Да допуснем, че е любопитно и има някаква тенденция при някои характеристики (но това е твърде субективно, защото ако искаш да откриеш нещо някъде - ще го намериш :> ).
    Та фанатичното вярване и доверяване на зодиите е абсолютна простотия иии к'ур за всичките филмари...

Аз примерно мога да открия някои от "типичните характеристики" на моята зодия в себе си, както и повечето хора...и те ги откриват, но не мога да се доверя на всичко...

ПС- скорпион съм
    Да, бе, аз по принцип не вярвах в това със зодиите, и сега не вярвам много, но в това описание всичко си пасва с реалността, не знам, сигурно е съвпадение... Не се интересувам много от зодиите, само за мъжете близнаци, и то специално заради един човек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си