.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Град
    SOFIQ

Момичетата не ме харесват,а единствената ми приятелка ме заряза ..Защо?

значи случи ми се нещо доста неприятно и се чудех дали някои може да ми даде съвет как да се справя със ситуацията. през последните 10 години всяко момиче което съм харесвал ме е отрязвало много брутално в резултат на което си изградих мисловната нагласа че момичета просто не ме харесват или ги отблъсквам по някаква причина. бях решил изобщо да престана да тая каквито и да било надежди за някаква връзка когато миналото лято се запознах с едно момиче на рожденния ден на баща ми, кореспондирахме си известно време по ФБ и ще спестя скучните детайли. януари месец след доста размисли някак събрах куража да я попитам дали иска да стане моя приятелка и за мое учудване тя се съгласи. излизахме известно време разменихме подаръци по св валентин итн. но днес от нищото ме попита дали ще се сърдя ако си останем просто много добри приятели и че просто не ме харесвала по такъв начин. няма да споменавам че наистина съм влюбен в нея и това направо ми разби сърцето, а това че точно 5 минути след това обяви че има връзка с някакво друго момче не ми помогна много. знам че може би драматизирам много но се чувствам сякаш съм на дъното на канализацията. на 23(отдавна съм минал тийн годините) съм и може би не ми е мястото в в този форум но се надявах че някои може да ми даде някакъв съвет как да подходя понеже в момента изпитвам чувства които би трябвало да съм ги надраснал отдавна.

Moderated by miloto_girl_4e
    Последно редактирано от miloto_girl_4e : 03-06-2012 на 07:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си