.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Недей да търсиш скрит смисъл във всичко. (музиката, която ти праща/ какво върши и казва... ) .
    Остави нещата да се случват от самосебе си..
    Той ми каза да търся скрития смисъл на песента, обаче мене 1.ме мързеше и 2.не схванах нищо и затова се обръщам към вас. /Все пак не ми се ще да се излагам и да го питам какво е имал в предвид. /

Ти си му поредната "miss international love", той - поредният фейсбуков пич. Кво повече? Истинското момче няма да те сваля с мега комерса и "малка сладуранка"
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Истинското момче?!?! Аз съм на 14 бе хора, тука става на въпрос за едно харесване и просто искам съвет. Не е ли повече от очевидно, че няма да съм с него до края на живота си, така че не ми пука дали е истински, просто ме кефи.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Хапчетата само замазват проблема.

Човек просто има нужда от истински приятели, а такива много трудно се намират. И "лйубоффффффф".

Няма какво да се гледате. Най-добре зарежи тези интернет запознанства, защото няма смисъл да се тровиш сама.

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Истинското момче?!?! Аз съм на 14 бе хора, тука става на въпрос за едно харесване и просто искам съвет. Не е ли повече от очевидно, че няма да съм с него до края на живота си, така че не ми пука дали е истински, просто ме кефи.
    е. .щом не е толкова сериозно, щом не ти пука толкова захващай се с него пък каквото стане

Не сте се виждали, ама.. оф боже виртуалността прецаква всичко.Вземи си намери някой от съседния блок, дето ще го видиш поне, ако не друго

Цитирай Първоначално написано от [Icceto] Виж мнението
    Не сте се виждали, ама.. оф боже виртуалността прецаква всичко.Вземи си намери някой от съседния блок, дето ще го видиш поне, ако не друго
    Знам, че прецаква всичко, но запознанството ни стана много случайно и така. Иначе определено избягвам такива запознанства, но случи се вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си