Сигурно вече ви писна от моите теми в раздел "любов", но какво да направя, че нямам никакъв късмет с момчетата и все някакви драми има. Та към въпроса/проблема. Преди месец и половина се запознах с едно момче. Отначало всичко беше супер. Супер, но си бяхме само приятели. Запознахме се чрез общи познати и така. Той постоянно показваше интерес към мен. Пращаше ми постоянно целувки, не спираше да ми пише и така. След това разбрах пак от един общ познат, че е казал на най-добрата си приятелка, че ме харесва. Тъпото е, че аз леко прецаках нещата. Бях се натряскала много жестоко и му звъннах. От там сигурно няма нужда да обяснявам какви простотии му наговорих. Въпреки това той се държеше много мило с мен и ми казваше, че няма проблем за това, че съм се изложила ужасно. Странно ми е, че постоянно се определя като педофил около мен. С него още не сме се виждали на живо, но без да искам му бях пратила една моя снимка /малко порочна, така да го нарека/ и той ми каза, че се чувства сякаш е педофил, защото според него съм малка. Аз знам, че той не ме възприема като много голяма, но не съм сигурна това, което ми каза как да го приема. В смисъл не съм сигурна, защото ми каза, че много харесва тялото ми и т.н. и не му приличам на толкова години, на колкото съм, че снимката много му е харесала и това го кара да се чувства по този начин. След това ме беше поздравил с една песен, която мисля, че се казваше "miss international love" ако не се казва така то поне по-голямата част от съфорумниците се сетиха коя е песента /надявам се/ и ми каза да приема това като намек. Като цяло нищо не схванах от текста и му казах, че съм забравила да проверя какво пише. Мисля, че той прие това като отрязване и малко спря да ми пише. След това аз запознах да показвам интерес, но не беше същото. Сякаш по някакъв начин се разочарова от миналия ми отговор. Сега сме в добри отношения. В смисъл държи се с мен пак толкова прекрасно, колкото в началото, но една приятелка разбра за това и ми каза да не си го причинявам и да не се занимавам с него. Не разбрах какво иска да каже, а и тя не ми обясни след като я попитах. Според вас какво е имал той в предвид и какво тя? Съжалявам, че вече съм пуснала 10 различни теми за любовните ми драми, но съм леко отчаяна вече, а животът уж е пред мен.
П.С.:Днес пак си говорихме. Той ми каза, че съм слънчице и малка сладуранка. Поздрави ми с песента "Go little bad girl". Не знам дали трябваше да приема това като намек, но ако трябва може ли някой да ми го обясни, че хич не ме бива в тези неща.