.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Question Какво да правя.. ?

Здравейте! Реших да пиша тук, за да видя различни мнения по моя проблем. Обичам го (не го говоря на изуст като повечето, които след 1-та седмица с приятеля си , вече се обичат. Като го видя ми се преобръща всичко. Щом ме прегърне света става друг- по- добър. Само той ми е в главата, дори не мога да спя.) Той също ме обича и е правил какво ли не за мен. Не бяхме разговаряли от 1 месец (родителите ми са твърдо против него, най- вече защото той е турчин (с извинение), а аз българка. Дори ми се беше поставил така въпрос от баща ми - избирай м-у мен и него). Снощи се засякохме на един купон, седна на нашата маса. Опитах се да не му обръщам внимание, защото знам, че нещата щяха да се развият зле (зле от гледна точка на това, че родителите ми щяха да ме санкционират жестоко, но пък от моя гледна точка желаех единствено да ме прегърне.) Той дойде прегрнаме а на мен не ми пукаше от никой и нищо, защото бях подпийнала. Целувахме се, а на мен ми се искаше това никога да не свърши. Блузата му остана в мен, а моята гривна у него. Каза ми колко много съм му липсвала, как би направил всичко за мен, и аз естествено отвърнах със същото. Какво да правя... сърцето ми крещи бъди с него. Много добре знам, че не мога да го забравя, опитвала съм се на 2-3 пъти,но ако родителите ми разберат, че се срещам с него, няма дори да ме пускат да излизам. А не ми се вярва, да има някакъв начин да склонят и да разберат че наистина искам да сме заедно. Ако някой може да ми помогне какъв е начина да обедя родителите си или как да го превъзмогна, ще съм му много благодарна.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Точно на тази тема родителите рядко прекланят глави. Може би, ако поговориш с тях, ако им кажеш как се чувстваш? Той на колко е и откога се познавате?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Обясни им, че се чувстваш щастлива и ако се притесняват, че той ще те нарани все някога .. все пак това е неизбежно.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Аз на 17, а той на 21. Основният им мотив е етническите различия. Опитвала съм се да говоря с тях, дори със сълзи на очи, уви нищо не помага.

Град
    Варна
    Е, нормална е реакцията на родителите. Искат да предпазят детето си един вид. Аз лично не бих рискувала да ги лъжа и да се крия, за да бъда с него... Колкото и да го обичам, семейството ми е по-важно. Родителите винаги изграждат едно мнение и трудно може да го промениш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Защо не седнеш да поговориш с майка си , седнете спокойно и обясни как се чустваш със всички подробности, обясни й че той се държи много добре със теб, че го обичаш,че той те обича и т.н. може би ще те разбере и тя е жена все пак и след това тя да говори със баща ти ? Надявам се всичко да е с хубав край, успех..
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Точно, защото не искам да се крия пиша тук. Но честно казано не смятам и за коректно да страдам аз заради тях и тяхното отношение.

Град
    Варна
    scandalousLady ти даде добър начин, за да ги убедиш някакси. Виж, може и аз да не съм права един вид, защото може би моите родители не биха ме спрели, но и аз добре преценявам ситуацията, дали си струва да се изпокарам с тях. Ще срещнеш и други момчета. Не ти казвам да го зарежеш, но ако наистина мислиш, че си струва, че наистина има любов, бори се.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Попитай ги що за родители са щом не ти позволяват да бъдеш щастлива ? Аз лично не мога да разбера що за родители виждат как детето им плаче, но си знаят своето. Плюс това ти си на 17 години, сигурно след някой друг месец ще навършиш 18, тогава как биха ти забранили да правиш каквото и да било ? С тези ограничения най-много да те отблъснат. Ясно е, че се притесняват за теб, но етническата принадлежност не е повод за притеснения. Родителите ти имат предразсъдъци !!! Или говори с тях, или поддържай тайна връзка с момчето. Пък ако те хванат какво толкова, не могат да те заключат като в затвор, нали ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Кажи, че не сте тръгнали да се жените... Баси работата.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

А според вас дали би било свършило работа да ги стресна малко. Тоест- прибирам се пияна (никога не са ме виждали така) с насълзени очи и по1вам да ги обвинявам за начина по който се чувствам, ще има кажа абсолютно всичко. Единствено се замислям дали няма да има обратен ефект и след това да съм наказана за лошото ми поведение и напиването.

Цитирай Първоначално написано от ognyanova95 Виж мнението
    Аз на 17, а той на 21. Основният им мотив е етническите различия. Опитвала съм се да говоря с тях, дори със сълзи на очи, уви нищо не помага.
    Ох майко свършиха ли Българите че си тръгнала с Турчин ! майко мила 500 години са ни клали и ебали... просто думи нямам.. имам приятелка която излизаше с турчин по голям от нея и кво стан уж много я обичаше и накрая я наеба и я устави... РАЗБЕРИ ГО ТЕ СА БОКЛУЦИ ! :O

Ох майко свършиха ли Българите че си тръгнала с Турчин ! майко мила 500 години са ни клали и ебали... просто думи нямам.. имам приятелка която излизаше с турчин по голям от нея и кво стан уж много я обичаше и накрая я наеба и я устави... РАЗБЕРИ ГО ТЕ СА БОКЛУЦИ !

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Кажи, че не сте тръгнали да се жените... Баси работата.
    +1 (десет буквиии)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ognyanova95 Виж мнението
    А според вас дали би било свършило работа да ги стресна малко. Тоест- прибирам се пияна (никога не са ме виждали така) с насълзени очи и по1вам да ги обвинявам за начина по който се чувствам, ще има кажа абсолютно всичко. Единствено се замислям дали няма да има обратен ефект и след това да съм наказана за лошото ми поведение и напиването.
    Лоша идея ако питаш мен. Ако искаш да разиграваш сцени предложи на някой твой приятел да се направи на твое гадже и да покаже родителите ти възможно най-лошата страна на един мъж, та да видят, че, и по лошо може да има. Гледай само да не разберат, че е постановка !

anonymous708973
    Guest
    Никакви сцени, най-много да решат, че е супер незряла и да стане още по-лошо.

Защо се извиняваш, че въпросното момче е турчин? Това не е мръсна дума. Докато ти го възприемаш така, другите също ще го виждат по този начин. Кажи на вашите, че приятелят ти не е религиозен (тоест, няма намерение да те забулва и да има още 3 други жени) и че нямате намерение да се жените. Даже бих казала, че е добра идея леко да намалиш важността на нещата: "Искам да пробваме, да видим какво ще стане, нищо сериозно няма още...".

продължете да излизате тайно..ходете на някои каширани кафета в някой друг квартал примерно..знам,че е гадно да лъжеш родителите си,но живееш един живот..следвай щастието и мечтите си..не може все да слушаш хората....(:
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

изчакай докато станеш на 18 през тва време се срештайте тайно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си