.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

90 дневна диета :)

Почнах 90 дневна диета.Имам желание да сваля 5-10 кг.Искам да попитам тези ,които са по-информирани.Мога ли всеки ден от диета да ям плодове ,смисъл не само на закуска, ами примерно и следобед ? И също така мога ли плодовия ден да ям плодове до вечерта и вечерта да хапна салата с малко месо..Знам ,че не трябва,обаче съм още на 15 и не знам дали ще издържа....
    Благодаря ви !

Изяж най-много един плод следобед. И не, не може да се яде месо в плодовия ден. Яж само плодове. Ще издържиш не е толкова трудно, на мен дори плодовия ден ми беше любимия.

А какво точно представлява диетата???

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София

МЕРСИ МНОГО ^^

А може ли да се отслабне за толкова време(90 дена) без фитнес или тичане, а само със здравословно хранене-от диетата?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Тези които са на 90 дневната да ги питам може ли в бобовия ден да се яде картофена супа
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    да може само че по желание е да е без застройка... и застройка да има тя е малко количество и ти е простено :Д

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Аз вечер когато огладнея си правя чай или дъвча дъвка поне на мен ми помага да не се чувствам много гладна.
    ♥gerry♥ сигурно ще можеш да отслабнеш за толкова време,но всичко зависи от телосложението ти, а и нали ще трябва да се стегнеш след като отслабнеш.
    И един съвет който бих искала да дам. Не си мислете, че кога свършите диетата и за почете да се тъпчете отново със сандвичи, чипсове, пържени картофки и какви ли не боклуци няма да си върнете килограмите отново. И това ви го казвам защото имам много приятелки които първо отслабнаха с 90 дневната диета и след като се върнаха към нездравословното хранене качиха килограмите които бяха свалили даже и от горе. За да имаш хубаво тяло не е достатъчно само да правиш някаква си диета, трябва и да се движиш, да спортуваш дори и веднъж седмично.

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Момичета, какви са тези глупости бе, само плодове да яла, най-големия мит по списанията... месо вечер в салата можеш да ядеш колкото искаш, стига да е пилешко и да е от филе. То не съдържа въглехидрати и почти няма мазнини, богато е на протеин, аз от протеин не съм чул да се дебелее.

VikitoRia мерси за отговора.Мисля да продължа диетата към 2 месеца, дори и нещо може.Ами аз изобщо не съм дебела, нормално тегло имам, но искам само-около 5-6 кг да отслабна, за лятото.И знам, че после не трябва да се тъпча с боклуци.

nikeadidaspuma днес не знаеш какво има в месото на пазара...

Искам да попитам дали може да се пропусне водния ден, понеже едвали ще издържа само на вода?

Не знам за какво здравословно хранене говорите в това подобие на хранителен режим.

Здравей babyfreak.. Видях, че си я започнала диетата, исках да те питам за резултатите от нея до този момент.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    И аз я почнах диетата. Днес ми беше 3 -ти ден - плодов, малко разместих дните. Мислех да се меря всеки 4 дни, но май първия път ще го пропусна. Ще се премеря след 6 дни и ще ви кажа резултатите!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Здравей! Аз съм пробвала тази диета и при мен е доста ефективна, но не я издържах цялата

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от ♥gerry♥ Виж мнението
    VikitoRia мерси за отговора.Мисля да продължа диетата към 2 месеца, дори и нещо може.Ами аз изобщо не съм дебела, нормално тегло имам, но искам само-около 5-6 кг да отслабна, за лятото.И знам, че после не трябва да се тъпча с боклуци.
    Точно тия 5-6 кг без спорт не виждам как ще ги свалиш. Когато нямаш чак толкова много за сваляне, е много трудно.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си